moskal Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 masakra, ktory to juz dzwon przy tym wiadukcie ? nie narusza go w koncu? za mojej kadencji drugi , chlopie żeby ruszyć tego Heba to musiałaby lokomotywa z całym zestawem jebnąć a nie taka popierdółka Ciężarówka jest duża ale w porównaniu z grubością Heba juz tak nie jest
Flyer Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 czyli ktos pomyslal podczas projektowania... [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 08:52_________________________________________________a tak swoja droga... moze tez znacie ten problem :gwizdanie: ktoregos dnia musze w koncu wysiasc z samochodu i komus jebnac - dzien w dzien debile na slimaku Witosa>Czerniakowska stoja w dlugim jak c**j sznurze aut na prawym pasie... podczas gdy lewy jest pusty dzis znowu jakas lajza wyjechala mi przed maske i stanela w miejscu, pedofil w srednim wieku w skodzie k**wa jego mac oczywiscie tylko po to zebym nie ominal sznura w 100% legalnie lewym pasem - w koncu k**wa po to sa te 2 pasy zeby z nich korzystac, wkurw z samego rana
lukaszr Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Trzeba było wyjść i mu przyjebać.
Kamyk Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 z rana przemoc ??? peace, panowie , PiS
Flyer Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Trzeba było wyjść i mu przyjebać. nastepnym razem tak chyba zrobie
Buba Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Moskal odznaczaj krzyżyki :polew:
moskal Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Moskal odmaczaj krzyżyki :polew: ????? nie rozumne :kox: :kox:
poziek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ja zawsze jestem kozak na takich pedałów jak jadę bez okularów :kox: :kox: :kox:
AndyN Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ja zawsze jestem kozak na takich pedałów jak jadę bez okularów :kox: :kox: :kox: Evką też? Czy konfig Evka+pingle to zestaw obowiązkowy?
mcm Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 jade zaraz tam do was, przyjmijcie mnie ciepło
poziek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Czy konfig Evka+pingle to zestaw obowiązkowy? zgadza sie [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 10:00_________________________________________________ jade zaraz tam do was, przyjmijcie mnie ciepło wpadaj, w sam raz w piątek, postoisz w korkach, nauczysz się kultury, zobaczysz trochę świata
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Siema, ładnie koles piona zasadził o wiadukt. :polew: Fly ja się zawsze zlewam na takich kolesi, jak mi próbują przed maske wyjechać to twardo jade na nich, prawie zawsze miękną i się chowają bo szkoda im ich octavi w kredycie, a jak się nie schowają to zawsze jest miejsce, żeby jakimś chodnikiem, krawężnikiem czy coś ich ominąć, a jak mam jeszcze zły dzień to bywam chamski. Ale w większości takich sytuacji zlewam co się dzieje i staje grzecznie i czekam, nie chce mi się tracić nerwów na debili O taki wykładzik z rana, możecie nie czytać bo głupoty
mcm Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 wpadaj, w sam raz w piątek, postoisz w korkach, nauczysz się kultury, zobaczysz trochę świata akurat w wawie bywam często i wiem co nieco o ruchu
poziek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 akurat w wawie bywam często Jasne, chwaliłeś się w Bukowinie, że napierasz zawsze tutaj: http://www.imperiumx.pl/index1.html
mcm Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 akurat w wawie bywam często Jasne, chwaliłeś się w Bukowinie, że napierasz zawsze tutaj: http://www.imperiumx.pl/index1.html skoro mówisz że masz tam zniżki to nie wypada mi odmówić jak proponujesz
poziek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 akurat w wawie bywam często Jasne, chwaliłeś się w Bukowinie, że napierasz zawsze tutaj: http://www.imperiumx.pl/index1.html skoro mówisz że masz tam zniżki to nie wypada mi odmówić jak proponujesz no sam mi załatwiłeś przecież w końcu jesteś dostawcą panien do tego burdelu :gwizdanie: :kox:
mcm Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 ćććććććśśśśśśśśśśśśśśiiiiiiiiiiiiiii
Flyer Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Fly ja się zawsze zlewam na takich kolesi, jak mi próbują przed maske wyjechać to twardo jade na nich, prawie zawsze miękną i się chowają bo szkoda im ich octavi w kredycie, a jak się nie schowają to zawsze jest miejsce, żeby jakimś chodnikiem, krawężnikiem czy coś ich ominąć, a jak mam jeszcze zły dzień to bywam chamski. Ale w większości takich sytuacji zlewam co się dzieje i staje grzecznie i czekam, nie chce mi się tracić nerwów na debili szkoda mi auta... dzis ograniczylem sie do zapiecia dlugich w lusterko goscia na pare minut
Rekomendowane odpowiedzi