poziek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Fly ja się zawsze zlewam na takich kolesi, jak mi próbują przed maske wyjechać to twardo jade na nich, prawie zawsze miękną i się chowają bo szkoda im ich octavi w kredycie, a jak się nie schowają to zawsze jest miejsce, żeby jakimś chodnikiem, krawężnikiem czy coś ich ominąć, a jak mam jeszcze zły dzień to bywam chamski. Ale w większości takich sytuacji zlewam co się dzieje i staje grzecznie i czekam, nie chce mi się tracić nerwów na debili szkoda mi auta... dzis ograniczylem sie do zapiecia dlugich w lusterko goscia na pare minut jesteś taki męski i groźny
Kowal Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 http://www.audi-quattro-highlights.com/start.htm
moskal Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 od poźka http://tajny.pl/wpis/630/jak-to-szympans-dorwal-zabe-.html
Buba Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: zjebalem sie z krzesla
Aydaho Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ja zawsze jestem kozak na takich pedałów jak jadę bez okularów :kox: :kox: :kox: dobrze wiemy że zawsze w pinglach jeździsz więc nie cwaniakuj ogierze :decayed:
poziek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ja zawsze jestem kozak na takich pedałów jak jadę bez okularów :kox: :kox: :kox: dobrze wiemy że zawsze w pinglach jeździsz więc nie cwaniakuj ogierze :decayed: ostatnio jak jadę na wawę na ostre bzykanie to zakładam soczewki :decayed:
spetsnaz Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Jebłem... laski w pracy gadają, że jedna pogniotła sobie dziś "przodobok".. Wsłuc**jąc się w rozmowę rozwikłałem zagadkę.. chodziło o BŁOTNIK
Flyer Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Lepiej sprawdz, czy nie pogniotla Twojego tyloboku
Reggi Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 ostatnio jak jadę na wawę na ostre bzykanie to zakładam soczewki :decayed: A boisz się, że bez okularów mógłbyś nie pocelowac ?
poziek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 ostatnio jak jadę na wawę na ostre bzykanie to zakładam soczewki :decayed: A boisz się, że bez okularów mógłbyś nie pocelowac ? o to się nie boję boję się, że jak będę ją obracał do 69 to mi zabazgrze okulary :naughty:
lukaszr Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 boję się, że jak będę ją obracał do 69 to mi zabazgrze okulary :naughty: Ale że co niby przez przypadek postawi Ci klocka na szkła ????? :shocked:
boberek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 boję się, że jak będę ją obracał do 69 to mi zabazgrze okulary :naughty: Ale że co niby przez przypadek postawi Ci klocka na szkła ????? :shocked: to nic dla Poźka on tak lubi
poziek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 boję się, że jak będę ją obracał do 69 to mi zabazgrze okulary :naughty: Ale że co niby przez przypadek postawi Ci klocka na szkła ????? :shocked: Zawsze zachwalałeś mi takie zabawy ale nadal nie mogę się przekonać :naughty:
Kamyk Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 boję się, że jak będę ją obracał do 69 to mi zabazgrze okulary :naughty: Ale że co niby przez przypadek postawi Ci klocka na szkła ????? :shocked: :polew:
Aydaho Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Ja zawsze jestem kozak na takich pedałów jak jadę bez okularów :kox: :kox: :kox: dobrze wiemy że zawsze w pinglach jeździsz więc nie cwaniakuj ogierze :decayed: ostatnio jak jadę na wawę na ostre bzykanie to zakładam soczewki :decayed: z całym szacunkiem brachu ale na ostre bzykanie lepiej założyć .... gume
AndyN Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 z całym szacunkiem brachu ale na ostre bzykanie lepiej założyć .... gume On zakłada soczewki .... Żeby powiększyć .....
lukaszr Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 z całym szacunkiem brachu ale na ostre bzykanie lepiej założyć .... gume W jego przypadku gumeczka zdecydowanie wystarczy ... używa takich nowości na rynku :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi