poziek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 wzajemnie,szybko wrocilem do domu w luksusie :kox: :kox:
Buba Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 boberek, Poziu i Kokos - dzieki za spota nic nie daliscie znac ze bedzie taka impreza ;(
kokos Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 fakt,wracalem dwa razy:raz szybko i raz luksusowo[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 23:23_________________________________________________ boberek, Poziu i Kokos - dzieki za spota nic nie daliscie znac ze bedzie taka impreza ;( jaka tam impreza,ja wrocilem czeżwy,tak naprawde to nikt sie ze soba nie ustawial,po prostu znalezlismy sie w tym samym miejscu o tym samym czasie.kazdy chcial zobaczyc jak sie klubowe auta stroja
Buba Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jaka tam impreza,ja wrocilem czeżwy :polew:
poziek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja dopiero teraz popijam zdrowie małych pociech klubowych. Ostatnio się narodziło :good:
Buba Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja dopiero teraz popijam zdrowie małych pociech klubowych. Ostatnio się narodziło :good: a kiedy Twoje opijemy :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja dopiero teraz popijam zdrowie małych pociech klubowych. Ostatnio się narodziło :good: a kiedy Twoje opijemy :gwizdanie: O to to
poziek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja dopiero teraz popijam zdrowie małych pociech klubowych. Ostatnio się narodziło :good: a kiedy Twoje opijemy :gwizdanie: Jak zostanę chrzestnym córki admina
truckmaniac Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja dopiero teraz popijam zdrowie małych pociech klubowych. Ostatnio się narodziło :good: a kiedy Twoje opijemy :gwizdanie: Jak zostanę chrzestnym córki admina No to już żeśmy się najebali :gwizdanie:
kokos Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja dopiero teraz popijam zdrowie małych pociech klubowych. Ostatnio się narodziło :good: a kiedy Twoje opijemy :gwizdanie: Jak zostanę chrzestnym córki admina No to już żeśmy się najebali :gwizdanie: :polew:
Buba Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja dopiero teraz popijam zdrowie małych pociech klubowych. Ostatnio się narodziło :good: a kiedy Twoje opijemy :gwizdanie: Jak zostanę chrzestnym córki admina ja tam mysle ze juz niedlugo poczujesz w sobie ojcowska dusze
poziek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Buba: piłeś ? Nie pisz :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 siema pany. pochwalę się. zostałem ojcenm siema pany. pochwalę się. zostałem ojcenm Witaj w Klubie. Moja córcia przyszła na świat wczoraj Gratulacje Panowie :good: wzajemnie,szybko wrocilem do domu w luksusie :kox: :kox: Ja dopiero teraz popijam zdrowie małych pociech klubowych. Ostatnio się narodziło :good: a kiedy Twoje opijemy :gwizdanie: Podejrzewam, że moja córka otrzyma już wtedy prawo wyborcze :gwizdanie: Chyba, że zostanie przyciśnięty :naughty: :hi:
poziek Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Wczorajszy spocisz :naughty:
Flyer Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 tylko nie wiem co robi ta padaka w srodku
Rekomendowane odpowiedzi