Korzeń Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 generalnie wkur... mnie straszne kaps lok, jest taki ni fpipe ni w oko, IMOł zbędny klawisz http://www.obmawiamy.pl/03/uzywala-capslocka-i-wyleciala-z-pracy/ a Korzenia chyba nieźle przewiało na moto.... FAKT, TO BYŁ TAKI SKRÓT MYŚLOWY WŁAŚNIE, DLATEGO PRACOWNIKOM ŁAPY URYWAM ZA UŻYWANIE DUŻYCH LITER A Z MOTO................WŁAŚNIE WRÓCIŁEM :> :> :> :> :> :> :> :>
Reggi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Poziek znalazłem dla Ciebie pijękną chocolatę :kox: :polew:
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Poziek znalazłem dla Ciebie pijękną chocolatę :kox: :polew: trzy cycki ma wiec bedzie czym sie bawic
PIXI Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Panowie, zbroiłem ;( Co teraz? Spójrzcie na fotkę: Mój syn, Olaf - dzisiaj rano wyskoczył Gratki Adrian niech się zdrowo chowa Siema wszystkim
poziek Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Siema wszystkim siema kawalerze
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 http://kontakt24.tvn.pl/temat,wybory-2010-troche-s-mieszno-troche-straszno,32008.html
PIXI Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Pany ma ktoś z Was jakieś znajomości, w Nadarzynie u Podkowińskiego Dzwoniłem o wymianę końcówek we wtryskach , cena OK ale realizacja 2/3 dni robocze ( i jeszcze treba mu dostarczyć wtryski na miejsce ) - nie mogę na tyle uziemić auta ..... może ktoś pomoże (krótszy termin ) a może ktoś inny ogarnia temat szybciej np. w jeden dzień cena może być wyższa (zależy mi na krótkim terminie wykonania) Tyle ma roboty ten gość , czy też po wymianie końcówek trzeba sprawdzić i np. wystroić , wyregulować wtryski - nie kumam tematu
Armi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Pany ma ktoś z Was jakieś znajomości, w Nadarzynie u Podkowińskiego Dzwoniłem o wymianę końcówek we wtryskach , cena OK ale realizacja 2/3 dni robocze ( i jeszcze treba mu dostarczyć wtryski na miejsce ) - nie mogę na tyle uziemić auta ..... może ktoś pomoże (krótszy termin ) a może ktoś inny ogarnia temat szybciej np. w jeden dzień cena może być wyższa (zależy mi na krótkim terminie wykonania) Tyle ma roboty ten gość , czy też po wymianie końcówek trzeba sprawdzić i np. wystroić , wyregulować wtryski - nie kumam tematu Bogdan, ma bardzo długie terminy ale naprawdę warto. Człowiek niesamowicie ogarnięty i uczciwy Wtryski oprócz zamontowania trzeba dobrze ustawić/skorygować, zrobić jazdy testowe. Stąd tyle czasu. Odstaw auto w piątek a w sobotę pod wieczór będziesz miał do odbioru. U mnie ze zmianą pompy na 11, wymianą nastawnika, zamówieniem i zamontowaniem końcówek wtrysków wyrobił się w 4 dni. A nie miałem żadnych znajomości.
kokos Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Poziek,jestem u Pawla od 9,00
PIXI Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Adaś Dzięki za info A nie można by coś załatwić ( dodatkowa opłata ) żeby było szybciej Piszesz : zostaw auto w piątek , a w sobotę wieczorem odbiór .... mnie powiedział Bogdan że muszę same pompki dostarczyć - nic nie mówił o samochodzie Nie ogarniam tematu
Armi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Właśnie u mnie też tak było, że dłużej czekałem na końcówki wtrysków niż na pompę. Końcówki wtrysków u Cowboy-a (jak nie u nas to na forum golfa) można załatwić (ktoś mi nawet mówił, że to Bogdana znajomy). Myślę, że jak zadzwonisz do niego i powiesz jaka jest sytuacja to przyśpieszy montaż. To taki swój chłop
poziek Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Poziek,jestem u Pawla od 9,00 mój ziom o 12 a ja nie wiem
PIXI Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Właśnie u mnie też tak było, że dłużej czekałem na końcówki wtrysków niż na pompę. Końcówki wtrysków u Cowboy-a (jak nie u nas to na forum golfa) można załatwić (ktoś mi nawet mówił, że to Bogdana znajomy). Myślę, że jak zadzwonisz do niego i powiesz jaka jest sytuacja to przyśpieszy montaż. To taki swój chłop Końcówki mam od ręki w Wolicy , resztę załatwię tak jak piszesz z Bogdanem ..... Wielkie dzięki Adaś dam znać na PW co i jak wyszło
moskal Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Dzię dobry wszystkim Po jakze upoojnym ( ) tygodniu w delegacji wczoraj wróciłem do domku , położyłem sie spać o 18 i niestety dzisiaj od 2:45 leze w łóżku jak ta pier.dolona sowa z oczami wybałuszonymi w sufit :kox:
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Dzię dobry wszystkim Po jakze upoojnym ( ) tygodniu w delegacji wczoraj wróciłem do domku , położyłem sie spać o 18 i niestety dzisiaj od 2:45 leze w łóżku jak ta pier.dolona sowa z oczami wybałuszonymi w sufit :kox: ehh te delegacje, męczą człowieka :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Dzię dobry wszystkim Po jakze upoojnym ( ) tygodniu w delegacji wczoraj wróciłem do domku , położyłem sie spać o 18 i niestety dzisiaj od 2:45 leze w łóżku jak ta pier.dolona sowa z oczami wybałuszonymi w sufit :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Dzię dobry wszystkim Po jakze upoojnym ( ) tygodniu w delegacji wczoraj wróciłem do domku , położyłem sie spać o 18 i niestety dzisiaj od 2:45 leze w łóżku jak ta pier.dolona sowa z oczami wybałuszonymi w sufit :kox: Nie łam się dziś dzień sexu oralnego :decayed: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Nie łam się dziś dzień sexu oralnego :decayed: :naughty: :naughty: wiem wiem wiem , czekam na Pauline z utęsknieniem :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi