moskal Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 slina Ragg wysłałeś klamoty ? No coś Ty..Dawid mówił, że na luzie w grudniu wysyłka to nie biegłem na pocztę moze nie wysyłaj wcale , ja bede leciał na Lubelszczyzne po 15-stym to odbiore osobiście , szkoda hajsu , zawsze mozna bro łyknąć
Kolkov Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 moze nie wysyłaj wcale , ja bede leciał na Lubelszczyzne po 15-stym to odbiore osobiście , szkoda hajsu , zawsze mozna bro łyknąć przecie on wybywa z kraju po świętach...
moskal Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 moze nie wysyłaj wcale , ja bede leciał na Lubelszczyzne po 15-stym to odbiore osobiście , szkoda hajsu , zawsze mozna bro łyknąć przecie on wybywa z kraju po świętach... poczekam aż wróci najwyżej , mi sie nie pali bo nie mam hajsu zeby mu zapłacić
HeresR32 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Witam Panowie duzo jest zachodu zeby do A6 C6 zamontowac tuner tv? dalby ktos rade zrobic to na spocie, dodatkowo przydalaby mi sie zmiana softu w mmi i plyta do navi. Chyba trzeba bedzie podjechac na spocik i pozbierac troche rad co tu mozna bylo by pozmieniac w mojej A4 bo juz mi sie nudzi przez 3 lata nic nie zmienilem...
Flyer Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Witam Panowie duzo jest zachodu zeby do A6 C6 zamontowac tuner tv? dalby ktos rade zrobic to na spocie, dodatkowo przydalaby mi sie zmiana softu w mmi i plyta do navi. watpie zeby komus sie chcialo robic to na spocie...
HeresR32 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Witam Panowie duzo jest zachodu zeby do A6 C6 zamontowac tuner tv? dalby ktos rade zrobic to na spocie, dodatkowo przydalaby mi sie zmiana softu w mmi i plyta do navi. watpie zeby komus sie chcialo robic to na spocie... ok ale powiedz co musze kupic bo nie jestem w tym temacie ogarniety, tylko tuner? jesli tak to ile by kosztowal mnie taka impreza, w takim razie troche czasu trzeba na to poswiecic ale sporej ingerencji w aucie nie bedzie przeciez to tylko tv
Flyer Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 to forum a4, a nie a6 watpie czy ktos rezal to w a6
HeresR32 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 dzieki przynajmniej wiem ze niebedzie chetnego zeby sie tego podjac, a co do A4 mysle ze zaczne od moda na 190-200 ps, kuszaca propozycja za 900 stowek
Flyer Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 pewnie w C5 ktos by ogarnal... a C6 to nikt u nas z "domowych rezaczy" nie ruszal.
Reggi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 slina Ragg wysłałeś klamoty ? No coś Ty..Dawid mówił, że na luzie w grudniu wysyłka to nie biegłem na pocztę moze nie wysyłaj wcale , ja bede leciał na Lubelszczyzne po 15-stym to odbiore osobiście , szkoda hajsu , zawsze mozna bro łyknąć Ot jest myśl Musti chyba przecierpi bardziej bez podłokciownika niż Moskal bez wszystkiego
bakuś Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Hej ludziska! Potrzebuje info o tanim noclegu w Wawie - Wawer. Pomożecie ktoś?
Nosfer Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Hej ludziska! Potrzebuje info o tanim noclegu w Wawie - Wawer. Pomożecie ktoś? Nie znam nikogo stamtąd.. http://www.wawer.warszawa.pl/nowa/index.php?Itemid=352&id=264&option=com_content&task=view
bakuś Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Wpisać w google Warszawa Wawer nocleg to i ja potrafię... Ale dzięki.
Reggi Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Jutro rano zamawiam jedną porcję dupeczek z mixera :naughty:
PIXI Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 dobrze, ze nie masz tej ETKI. caly czas przegladalbys te numery pompek :polew: [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 23:26_________________________________________________ pół roku chyba mineło Pixi tak czy owak robotę fajnie Ci zrobili, zrób strojenie i czekam aż mnie przewieziesz. pół roku chyba mineło prawie rok :kox: :kox: , jechałem wtedy na cargo z nim przed samymi świetami Bożego Narodzenia jak dzwoniliśmy do ciebie :polew: :polew: [br] O ja pie*dole , to ja już tyle wytrzymuję z Wami
ono Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 W miejscu spota jest Filipek ze swoim warsztatem car audio, myśle ze tuner w A6 ogarnie z pacem w dupsku Fajny nocleg w wawrze jest w centrum zdrowia dziecka , ceny normalne i w pyte samotnych mamusiek Obok hotelik pielęgniarek zwany potocznie tartakiem mieszkałem tam 2 lata , polecam
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 yo cyce nie chciałbym nikogo wk***iać ale A6 3,0 Q http://otomoto.pl/audi-a6-3-0tdi-quattro-skora-navi-C13988501.html
spetsnaz Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 automat, przebieg też jest śmieszny.. ale cena fajna
Rekomendowane odpowiedzi