bajk Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie kazdy pije złotego JW, wiekszosc pije czerwonego. zapomniałeś o niebieskim
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ciężka padaka 2.0tdi... ja nie wiem czy się ludzie kieruja kupując takie padło ja sie zastanawiam czym kieruje sie producent wkladając do tak ciężkiego auta tak kiblowaty silnik , tam gama powinna sie zaczynać od 2.7 Poziek wiesz dlaczego bo jak patrze na ciebie ze kupujesz rozpadjąca sie safrane po to żeby EVO stało i pachniało to wolalme 2.0 TDI :polew: i te przykłady można mnożyć i mnożyć ;-)))))))) jedyny solidny Oniak co się nie pier**li - kupuje i lata ciężka padaka 2.0tdi... ja nie wiem czy się ludzie kieruja kupując takie padło ja sie zastanawiam czym kieruje sie producent wkladając do tak ciężkiego auta tak kiblowaty silnik , tam gama powinna sie zaczynać od 2.7 Moskal, to banalne -> badaniem rynku ... 2,0 sprzedaje się najwiecej reszta dla koneserów
Korzeń Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 wczoraj mówili ze za kilka miesięcy ropa będzie dużo droższa jak benzyna
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ale ja nie rozumiem po co tak piszecie wy tym nie jezdzicie Każdy post to sztuka :polew: to nabij w tym wątku choćby jednego
hornet Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 wczoraj mówili ze za kilka miesięcy ropa będzie dużo droższa jak benzyna Spokojna rozczochrana PB też pójdzie w górę
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 wczoraj mówili ze za kilka miesięcy ropa będzie dużo droższa jak benzyna a gaz będzie na kartki
hornet Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ale ja nie rozumiem po co tak piszecie wy tym nie jezdzicie Każdy post to sztuka :polew: to nabij w tym wątku choćby jednego Idź do poznaniaków zobaczysz jakie pierdy wypisują. Oni witają się rano w południe i wieczorem się żegnają :polew: Dawać pisać bo trzeba ich gonić.
Korzeń Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 wczoraj mówili ze za kilka miesięcy ropa będzie dużo droższa jak benzyna a gaz będzie na kartki do kuchenek :>
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 wczoraj mówili ze za kilka miesięcy ropa będzie dużo droższa jak benzyna a gaz będzie na kartki do kuchenek :> ...mikrofalowych
huggy Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 uwielbiam was za takie kocopoły
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Poziek wiesz dlaczego bo jak patrze na ciebie ze kupujesz rozpadjąca sie safrane safraną cie opierdole ze 4 długości jadac na LPG a w zimie jak nie będziesz mógł wyjechac ze sniegu to dzwoń, podajdę, 4x4 i cie wytargam hak mam spoko, rozumiem, kogos swieżego, kto zaczyna z audi ale ty ? wiesz co to quattro i kupujesz strucla :kox:
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Poziek wiesz dlaczego bo jak patrze na ciebie ze kupujesz rozpadjąca sie safrane safraną cie opierdole ze 4 długości jadac na LPG a w zimie jak nie będziesz mógł wyjechac ze sniegu to dzwoń, podajdę, 4x4 i cie wytargam hak mam spoko, rozumiem, kogos swieżego, kto zaczyna z audi ale ty ? wiesz co to quattro i kupujesz strucla :kox: oj coś mi tu zazdrością zaleciało ...
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Poziek wiesz dlaczego bo jak patrze na ciebie ze kupujesz rozpadjąca sie safrane safraną cie opierdole ze 4 długości jadac na LPG a w zimie jak nie będziesz mógł wyjechac ze sniegu to dzwoń, podajdę, 4x4 i cie wytargam hak mam spoko, rozumiem, kogos swieżego, kto zaczyna z audi ale ty ? wiesz co to quattro i kupujesz strucla :kox: oj coś mi tu zazdrością zaleciało ... rozsądkiem
lukaszr Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 rozsądkiem To Ty wiesz co to jest rozsądek ? :polew:
Korzeń Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 rozsądkiem To Ty wiesz co to jest rozsądek ? :polew: Odinstalowany w zarodku :polew:
Aydaho Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Poziek wiesz dlaczego bo jak patrze na ciebie ze kupujesz rozpadjąca sie safrane safraną cie opierdole ze 4 długości jadac na LPG a w zimie jak nie będziesz mógł wyjechac ze sniegu to dzwoń, podajdę, 4x4 i cie wytargam hak mam spoko, rozumiem, kogos swieżego, kto zaczyna z audi ale ty ? wiesz co to quattro i kupujesz strucla :kox: oj coś mi tu zazdrością zaleciało ... rozsądkiem kupił co chciał - po co łapać kocią morde
HeresR32 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ciężka padaka 2.0tdi... ja nie wiem czy się ludzie kieruja kupując takie padło ja sie zastanawiam czym kieruje sie producent wkladając do tak ciężkiego auta tak kiblowaty silnik , tam gama powinna sie zaczynać od 2.7 ekonomią nie kazdy pije złotego JW, wiekszosc pije czerwonego. chciales powiedziec niebieskiego
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Poziek wiesz dlaczego bo jak patrze na ciebie ze kupujesz rozpadjąca sie safrane safraną cie opierdole ze 4 długości jadac na LPG a w zimie jak nie będziesz mógł wyjechac ze sniegu to dzwoń, podajdę, 4x4 i cie wytargam hak mam spoko, rozumiem, kogos swieżego, kto zaczyna z audi ale ty ? wiesz co to quattro i kupujesz strucla :kox: oj coś mi tu zazdrością zaleciało ... rozsądkiem kupił co chciał - po co łapać kocią morde niech mu się dobrze sprawuje i zeby nie nawiedziła go zima stulecia
HeresR32 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 rozsądkiem To Ty wiesz co to jest rozsądek ? :polew: Odinstalowany w zarodku :polew: bueheheheheh :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi