ono Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Nooo boberq gratki bryki , fakt A6 2.0 pewnie łba nie urywa ale jest rozsądne.... jak kupowanie za dużych butów dla dziecka.
hornet Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Czekajac Na Sobotę :blink: :shocked: :shocked:
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 MASAKRA TEN FILMIK...ROZPIERDOLIŁO MNIE
m@riucha Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 wczoraj ściągnąłem cały, wieczorkiem obejrzę i się pośmieję i zapłacze nad losem Biednej Młodzieży Wiejskiej
krzyniek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 MASAKRA TEN FILMIK...ROZPIERDOLIŁO MNIE nie tylko Ciebie .... [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 18:06_________________________________________________ wczoraj ściągnąłem cały, wieczorkiem obejrzę i się pośmieję i zapłacze nad losem Biednej Młodzieży Wiejskiej powiem Ci po tym co ostatnio widziałem jak dla jaj nawaleni zajechaliśmy pod taka dyskotekę że nie tylko biedni się tak bawią i to co robią tam małolaty to galerianki przy tym to pikuś
Korzeń Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
boberek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jesteś zadowolony i ok a co do Q to: żeby się nie okazało że sprzęt gwizda tylko operator pi..zdaja w górach już 10 lat ośkami jeżdżę i powiem tak gorzej z baru na 2 nogach w lecie wrócić, niż ośką w zimie do celu dojechać radze sobie dobrze jesli chodzi o ośkę Fly ty nie mów ze Ci sie nudzi bo znowu 3 razy na plac wyjedziesz co do mojego A6 hmm biere sie w weekend robie oleje itp rozrząd jade na hamownie do rogala zobaczyć ile to ma i może odrazu zawirusuje tego DPFa i glinka i jakis mały wosk bo zniego woda nie spływa on nigdy wosku nie widział
Kolkov Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 krzyń kope laaaaaaat, gdzie byłeś jak Cię nie było?
moskal Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Czekajac Na Sobotę widziałem w niedziele na HBO
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Czekajac Na Sobotę widziałem w niedziele na HBO jedziemy na te dyskotekę Krzyńka ? :kox:
Kolkov Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 jedziemy na te dyskotekę Krzyńka ? :kox: Safraną, ona jest jak lep na lachony
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jedziemy na te dyskotekę Krzyńka ? :kox: Safraną, ona jest jak lep na lachony pewnie, elektryczne fotele i skóra zrobią lepsze wrażenie niż nowe A6 boberka :naughty:
moskal Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Czekajac Na Sobotę widziałem w niedziele na HBO jedziemy na te dyskotekę Krzyńka ? :kox: toć możem
Korzeń Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jedziemy na te dyskotekę Krzyńka ? :kox: Safraną, ona jest jak lep na lachony pewnie, elektryczne fotele i skóra zrobią lepsze wrażenie niż nowe A6 boberka :naughty: Czekajac Na Sobotę widziałem w niedziele na HBO jedziemy na te dyskotekę Krzyńka ? :kox: toć możem możecie razem jechać i pukać nie jedną laskę
moskal Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 możecie razem jechać i pukać nie jedną laskę Korzeń nie wiedziałem ze jestes taki zazdrośnik :naughty: :naughty: :naughty:
boberek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Czekajac Na Sobotę widziałem w niedziele na HBO jedziemy na te dyskotekę Krzyńka ? :kox: tak tak umawiaj sie z chłopakami poczekaja na ciebie do niedzieli i pojadą sami :polew:
Korzeń Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 możecie razem jechać i pukać nie jedną laskę Korzeń nie wiedziałem ze jestes taki zazdrośnik :naughty: :naughty: :naughty: co Twoje to moje co moje to nie rusz :polew:
moro99 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Panowie Cos niedobrego sie dzieje u mnie z audica wiem ze mam dziure gdzies w ukladzie dolotowym :\ na wskazniku od doladowania kiedys dzialal w zakresie -0.8 do +0.5 teraz -0.2 do +0.2 dodatkowo zauwazylem dzisiaj ze jak odpuszcze gaz po przyspieszaniu np na 3jce to mam efekt BLOWOFF'a tylko nie pssssyt a takie sporo nizsze i w miare dluge "gwizdniecie" jak myslicie moze to byc cos powaznego (na zasadzie sprezarka sie konczy) czy mam w jakims wezu gumowym cos ? Droga to naprawa bedzie czy nie ? - jak myslicie ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi