Buba Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 znam takie imprezownie z czasow podstawowki i liceum i to co na tym filmie jest to pikus... smutna prawda i szkoda ludzi
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 znam takie imprezownie z czasow podstawowki i liceum i to co na tym filmie jest to pikus... smutna prawda i szkoda ludzi ale żeby życie kręciło się od dyskoteki do dyskoteki ? koorva to jest niepojęte....
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 chłopaki nie uwierzycie....... ja sam nie moge uwierzyc w tym filmie w 8 minucie jest moja kolezanka z osiedla :polew:
moro99 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale żeby życie kręciło się od dyskoteki do dyskoteki ? koorva to jest niepojęte.... a nosfer mi zarzuca ze jestem staroswiecki
Buba Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 znam takie imprezownie z czasow podstawowki i liceum i to co na tym filmie jest to pikus... smutna prawda i szkoda ludzi ale żeby życie kręciło się od dyskoteki do dyskoteki ? koorva to jest niepojęte.... od soboty do soboty a w niedziele jakis festyn we wsi obok
poziek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 chłopaki nie uwierzycie....... ja sam nie moge uwierzyc w tym filmie w 8 minucie jest moja kolezanka z osiedla :polew: ja tam bym nawet uwierzył gdybyś siedział na tym przystanku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
truckmaniac Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Usnie się i sie lezy az sie wyspi
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 patrząc od naszej strony druga z lewej, najwyższa głowa :kox: co za patologia, jej siostre kiedys w górach na dyskotece widzialem walczącą w kiślu a ją teraz w takim programie
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 a w 9 minucie moje osiedle [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 00:23_________________________________________________a męża ma recydywe, siedzi znów za zabójstwo[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 00:23_________________________________________________karwa ale ją jutro dojade jak ja spotkam
moro99 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 o masz aktualnie ogladam jak chca otwierac siekiera poldka - szacuneczek
lukaszr Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale ją jutro dojade jak ja spotkam Co miałeś na myśli pisząc "dojadę" ? :naughty:
Reggi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 chłopaki nie uwierzycie....... ja sam nie moge uwierzyc w tym filmie w 8 minucie jest moja kolezanka z osiedla :polew: ja tam bym nawet uwierzył gdybyś siedział na tym przystanku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :D karwa ale ją jutro dojade jak ja spotkam W jakim sensie ? [br]Dopisany: Październik 29, 2010, 12:30:12 _________________________________________________ ale ją jutro dojade jak ja spotkam Co miałeś na myśli pisząc "dojadę" ? :naughty: Poleje jej pośladki bitą śmietaną
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ale ją jutro dojade jak ja spotkam Co miałeś na myśli pisząc "dojadę" ? :naughty: Łukasz nie to co myslisz, ja jej kijem przez szmate nie dotkne taka jest zniszczona swoją głupotą, nie zapomne jak jej odjeb** i wyrzuciło biurko belfra i kwiatka przez okno z 2 pietra[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 00:30_________________________________________________ahhh ta polska młodzież
lukaszr Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Łukasz nie to co myslisz, ja jej kijem przez szmate nie dotkne taka jest zniszczona swoją głupotą, nie zapomne jak jej odjeb** i wyrzuciło biurko belfra i kwiatka przez okno z 2 pietra W końcu 3 lata brała extasy to nie ma co się dziwić
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ona do tej pory mimo dziecka jest pierd**nieta jak lato z radiem
Reggi Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Łukasz nie to co myslisz, ja jej kijem przez szmate nie dotkne taka jest zniszczona swoją głupotą, nie zapomne jak jej odjeb** i wyrzuciło biurko belfra i kwiatka przez okno z 2 pietra W końcu 3 lata brała extasy to nie ma co się dziwić Moja kuzynka kupiła kiedyś apap z mąką ..nadźgała się przez zrolowanego dychacza i też twierdziła, że brała dobry kox. Później nawet doszła do punktu w którym powiedziała dośc bo ją to za bardzo wciągnęło ona do tej pory mimo dziecka jest pierd**nieta jak lato z radiem I widac zamiast siedziec na polskim to sączyła jabola w krzakach
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 prze c*paa z niej, chcecie autograf ? :polew:
moro99 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 ciekawe jak sie odbyla rektrutacja glownych bohaterow do tego reportazu
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Pastooooo , Pasterka hahahahahahhaa
Rekomendowane odpowiedzi