Aydaho Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 yo cyce no to żeśmy dzisiaj wyrezali z kolegą Spetsnazem projekt "Kat-Off" .... teraz czuć jak paździochy latają gdy zapchanych katów nie mają polecam te zamienniki od Gruchota z allegro - profi
spetsnaz Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Potwierdzam różnica spora, "Gruchot" daje radę!
MARCIN607 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 przyjeżdza ktoś na spoty W-skie z blachami KOS??
moro99 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 czesc - dzisiaj ja zapalam swiatlo
Buba Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 a ja wyczyscilem coolery wczoraj :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 siema Ktoś tu kiedyś pisal o środku zapobiegawczym na kaca dostepnym w aptece : KREON 10000 Wczoraj zaaplikowałem , wypiłem z kumplem 1,5l wódki i na razie jest git , mam jeszcze lekką faze ale wyglada na to ze bedzie okej
Góral.tz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 powinien powstac AA-A4-klub no panowie to że w niedzielę rano poziom %% przekracza dopuszczalne stężenie to nic nadzwyczajnego :kox:
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 powinien powstac AA-A4-klub no panowie to że w niedzielę rano poziom %% przekracza dopuszczalne stężenie to nic nadzwyczajnego :kox: taaa... pijaczyno
Kolkov Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 powinien powstac AA-A4-klub to byłby taki weekendowy klab... BTW mnie już muli z półtora godziny
m@riucha Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 siema Ktoś tu kiedyś pisal o środku zapobiegawczym na kaca dostepnym w aptece : KREON 10000 Wczoraj zaaplikowałem , wypiłem z kumplem 1,5l wódki i na razie jest git , mam jeszcze lekką faze ale wyglada na to ze bedzie okej noo problema, należy się niebieski Johnny Walker tylko za bardzo nie rozpowiadajcie o tym środku bo zaraz będzie na receptę tak jak syrop tussipect
hornet Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja sie lecze piwkiem Ja właśnie wróciłem z zakupów i też pifffkuje
Góral.tz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 powinien powstac AA-A4-klub no panowie to że w niedzielę rano poziom %% przekracza dopuszczalne stężenie to nic nadzwyczajnego :kox: taaa... pijaczyno znalazł się ten co nie pije :polew: :polew: ps nie pitol tylko myśl nad jaką ustawką potrenujemy metabolizm wątroby
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Mixerowe fotki Weeeee bo ja na wygnaniu jestem i nie mam jak
Rekomendowane odpowiedzi