bajk Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Pany od kogo najlepiej wciągnąć żarniki D1S? Przepala mi się właśnie ;(
Kolkov Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 cipcie za***iste Pany od kogo najlepiej wciągnąć żarniki D1S? Przepala mi się właśnie ;( od niego http://allegro.pl/oryginal-xenon-d1s-philips-osram-w-wa-35w-nowa-i1327682086.html
m@riucha Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Taniec z gwiazdami Brazylia :polew: niezła szprycha :slina:
Reggi Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Taniec z gwiazdami Brazylia :polew: niezła szprycha :slina: U tych posranych germańców nie można żadnego filmiku obejrzec bo coś tam
adamooo Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 http://otomoto.pl/audi-s4-C15937566.html
Aydaho Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 YO Cyce - coś mi padło jak rano jechałem do roboty - najpierw coś zaczeło popiskiwać tak jakby tarcza hamulcowa ocierała o zacisk a potem przy 80 km/h zaceło wibrować i stukać w przednim lewym kole. Wysiadłem sprawdziłem felge - trzyma się. Wsiadam i powyżej 30 km/h napierdalaa znowu - jak nacisne delikatnie hamulec przestaje, jak przyspieszam też ok a jak puszcze gaz tekrkocze jakbym miał luźne koło ..... co to piardło - łożysko ??
Buba Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 YO Cyce - coś mi padło jak rano jechałem do roboty - najpierw coś zaczeło popiskiwać tak jakby tarcza hamulcowa ocierała o zacisk a potem przy 80 km/h zaceło wibrować i stukać w przednim lewym kole. Wysiadłem sprawdziłem felge - trzyma się. Wsiadam i powyżej 30 km/h napierdalaa znowu - jak nacisne delikatnie hamulec przestaje, jak przyspieszam też ok a jak puszcze gaz tekrkocze jakbym miał luźne koło ..... co to piardło - łożysko ?? calkiem mozliwe...
HeresR32 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 YO Cyce - coś mi padło jak rano jechałem do roboty - najpierw coś zaczeło popiskiwać tak jakby tarcza hamulcowa ocierała o zacisk a potem przy 80 km/h zaceło wibrować i stukać w przednim lewym kole. Wysiadłem sprawdziłem felge - trzyma się. Wsiadam i powyżej 30 km/h napierdalaa znowu - jak nacisne delikatnie hamulec przestaje, jak przyspieszam też ok a jak puszcze gaz tekrkocze jakbym miał luźne koło ..... co to piardło - łożysko ?? calkiem mozliwe... ale jakby bylo to lozysko to przy hamowaniu raczej by nie ucichlo, chociaz kto to wie naprawianie przez forum jest raczej niemozliwe jezeli chodzi o elementy mechaniczne
Zygzak27 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 moim zdaniem zacisk się oberwał i lata sobie. Przy łożysku albo przegubie byliby inne objawienia. Pozdrawiam. Zygzak~~
Buba Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 trzeba zrzucic kolo i sprawdzic wszystko. mogl i wahacz sie urwac, poloska, albo cos sie poluzowalo i spadlo. tak to ciezko gdybac jak sie nie widzi
HeresR32 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 a jak skrecasz delikatnie podczas jazdy kolami to slychac czy nie??
m@riucha Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 IMHO zacisk się przesunął i teraz nie odbija dobrze, miałem tak w Carismie. Tam to dopiero były popierdykane hamulce z tyłu, co chwila się zacisk przesuwał i hamulce się blokowały
malik Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 http://otomoto.pl/audi-s4-C15937566.html Heh wygląda znajomo Trochę szpeju widzę dodał. Prawie wszystko to co ja wyjąłem przed sprzedażą (oprócz carbonu). Nabił też 25k km. Czy za tą cenę pójdzie prawie 6 letnie auto? Wątpię. Ale może znajdzie się jakiś napaleniec.
Aydaho Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 a jak skrecasz delikatnie podczas jazdy kolami to slychac czy nie?? na skrętach cisza, na wybojach etc.. też - słychać tylko w czasie toczenia - na przyspieszaniu i lekkim hamowaniu cisza jest sugestia że tarcza pękła
Flyer Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 http://otomoto.pl/audi-s4-C15937566.html Heh wygląda znajomo Trochę szpeju widzę dodał. Prawie wszystko to co ja wyjąłem przed sprzedażą (oprócz carbonu). Nabił też 25k km. Czy za tą cenę pójdzie prawie 6 letnie auto? Wątpię. Ale może znajdzie się jakiś napaleniec. nie ma tez odblysnikow na zderzakach
HeresR32 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 a jak skrecasz delikatnie podczas jazdy kolami to slychac czy nie?? na skrętach cisza, na wybojach etc.. też - słychać tylko w czasie toczenia - na przyspieszaniu i lekkim hamowaniu cisza jest sugestia że tarcza pękła moze faktycznie lozysko ale to takie gadanie jedz niech ci zdejma kolko albo sam zdejmij i popatrz
Rekomendowane odpowiedzi