Reggi Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zmiana pasa ruchu i pedał w podłogę i siedzi na pupie gostkowi. Zmiana pasa i znów gaz do dechy. Jedno jest pewne hybryda to by nie potrafił jeździć. Czy ja wiem czy to jest powód do dumy ? Skończy się to kiedyś jak ktoś nagle przyhamuje. Tato da..tato naprawi Ps. http://moto.allegro.pl/mg-zt-2-0-cdti-zarejestrowany-w-polsce-pewniak-i1335312653.html fajny opis
bajk Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 http://pogodynka.pl/polska/warszawa_warszawa w środę -28
Flyer Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 ja jezdze autem po wawie w godzinach szczytu (o 9 i 17). jade z ursynowa na zoliborz (dolinka > wislostrada > pl wilsona). jezdzac w stylu - max 2000rpm, max 2-3 razy dziennie pedal w podloge - wychodzi mi spalanie 12,5l/100km. jak jezdze normalnie (tj. jezdzilem 2.5TDI, ktore palilo 11l/100km) to wychodzi 14-18l/100km (zalezy od natezenia ruchu i ilosci swiatel, na ktore sie zalapie). jak czytam, ze wy zmieniac biegi 1>2>4>6, to kurde... po co Wam te eski ? myslalem, ze jak czasami jade oszczednie do pracy (robie dziennie 40km po miescie), to zachowuje sie jak dziadek... a Wy tu mowicie o trzymaniu predkosci na 1300rpm w trasie nie potrafie jezdzic wolno, w czwartek zalalem pod korek, zrobilem 260km i sporo ponad polowa baku poszla moskal, ja przy 3000rpm mam 180kmh - choc skrzynia z diesla w trasie sluzy tylko do oszczedzania, dynamika konczy sie na IV biegu
moskal Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 jak czytam, ze wy zmieniac biegi 1>2>4>6, to kurde... po co Wam te eski ? to jak mam jeździć 1,2,3 to masz 170km/h na blacie i hebel bo światła/skrzyżowanie/zakręt ???? jezdze normalnie , dojezdzam do świateł na pierwszym miejscu i w momencie zielonego start z odcinki i juz nadrabiam oszczedzona wahe :polew: moskal, ja przy 3000rpm mam 180kmh tylko ze obrotomierz kończy sie u ciebie na 4500 , u mnie 7500 [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 17:43_________________________________________________ a Wy tu mowicie o trzymaniu predkosci na 1300rpm nie o trzymaniu prędkości na 1300rpm tylko zmianie biegu przy 1300rpm
Flyer Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 to jak mam jeździć 1,2,3 to masz 170km/h na blacie i hebel bo światła/skrzyżowanie/zakręt ???? zarty chlopie, zarty, przeciez wiem o co kaman. ja do pracy jezdze spokojnie, jakbym mial co 3 dni lac pelen zbiornik, to spalilbym to padlo nie o trzymaniu prędkości na 1300rpm tylko zmianie biegu przy 1300rpm przy 1300rpm to co najwyzej przepinam z 1 na 2 w korku zegary to mam juz benzynowe, a w dieslowskich pokazywaly prawdziwe wartosci [czyt. zamykalem czesto szafe]. przy 3000obr na VI mam 180km/h
Suli Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Prawda jest taka, że eSa wykańcza kieszeń w warunkach gęstego miasta - liczne światła, korki :kwasny::gwizdanie: Na bezkolizyjnych trasach jest nie do pobicia w stosunku do np. mocno wysilonych 2.0T jak w subarynach czy EVACH. Poziowy coś o tym wie :naughty: :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Suli siema Masz B6 w dizlu? W dodatku te odsądzane od czci i wiary 2.5 V6 tdi :kox:
moskal Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Suli siema Masz B6 w dizlu? W dodatku te odsądzane od czci i wiary 2.5 V6 tdi :kox: no właśnie , z S4 B5 wpakowac sie w taki kibel to dramat
Norbi Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Prawda jest taka, że eSa wykańcza kieszeń w warunkach gęstego miasta - liczne światła, korki :kwasny::gwizdanie: Na bezkolizyjnych trasach jest nie do pobicia w stosunku do np. mocno wysilonych 2.0T jak w subarynach czy EVACH. Poziowy coś o tym wie :naughty: :gwizdanie: Sulejmanoglu mordo Ty moja!!!! jak ja dawno Cię nie widziałem :>Chłopy zaskakuje mnie to jak piszecie,że S4 potrafi spalić 12L, moja musiała być popsuta.
lukaszr Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Na bezkolizyjnych trasach jest nie do pobicia w stosunku do np. mocno wysilonych 2.0T jak w subarynach czy EVACH. Poziowy coś o tym wie :naughty: :gwizdanie: Suli, przy oszczędnej jeździe sam osobiście zrobiłem Evką spalanie 11L/100km, a poziek chyba nawet jeszcze mniej. Ale warunek - oszczędna jazda. Za to jak wracaliśmy z Poźkiem i Norbim ze zlotu 1,5 roku temu to zatankowaliśmy przed Katowicami i nie dojechaliśmy nawet do Nadarzyna (230 km na baku) :polew:
moskal Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Za to jak wracaliśmy z Poźkiem i Norbim ze zlotu 1,5 roku temu to zatankowaliśmy przed Katowicami i nie dojechaliśmy nawet do Nadarzyna (230 km na baku) :polew: Kto za sterem ??? pewnie Ty ???
lukaszr Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Kto za sterem ??? pewnie Ty ??? Raczej nie jest to trudne do odgadnięcia - Poziek po drodze wiadomo co robił na postojach albo spał (standard pozlotowy), a Norbi mimo, że miał kaca to idealnie nadawał się na operatora CB i tak jakoś poszło :polew:
moskal Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Kto za sterem ??? pewnie Ty ??? Raczej nie jest to trudne do odgadnięcia - Poziek po drodze wiadomo co robił na postojach albo spał (standard pozlotowy), a Norbi mimo, że miał kaca to idealnie nadawał się na operatora CB i tak jakoś poszło :polew: tak myślałem ze ta łachudra zdychała na tylnej kanapie. to było po Bukowinie i jego słynnym stagediving-u ?? :naughty: :naughty:
lukaszr Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 tak myślałem ze ta łachudra zdychała na tylnej kanapie. to było po Bukowinie i jego słynnym stagediving-u ?? :naughty: :naughty: Tak, to ten zlocik ... zdychał z przodu, bo łatwiej było się wychylić w razie chęci puszczenia pawia :polew: A przy okazji to chyba Twoje rejony ?
Buba Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 dobra minimalnym sie pochwalilismy to teraz ile max
Korzeń Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Panowie kulturalni na koniec podali grabę
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 I jak tam chłopaki był ktoś od was na turnieju w Arkadii :?: Duże było zainteresowanie. http://www.facebook.com/album.php?aid=36661&id=159159430781436&ref=mf
Rekomendowane odpowiedzi