moskal Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Weźcie kórwa w końcu napiszcie o której w tych Jankach bo zaraz sie wkórwie, odpale dżointa i zostane w domu
Nosfer Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Weźcie kórwa w końcu napiszcie o której w tych Jankach bo zaraz sie wkórwie, odpale dżointa i zostane w domu Czego piszesz mi że na 23.00 a teraz się dopytujesz czy na 21.00. Dajcie mi znaś smsem gdzie i o której..
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Weźcie kórwa w końcu napiszcie o której w tych Jankach bo zaraz sie wkórwie, odpale dżointa i zostane w domu Czego piszesz mi że na 23.00 a teraz się dopytujesz czy na 21.00. Dajcie mi znaś smsem gdzie i o której.. no bo kokosa kobita nie puści tak późno z domu ,
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 O masz :doh1: ja jestem o 21:00 w jankach , jak nikogo nie bedzie to poupalam i spierdalam
Nosfer Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 O masz :doh1: ja jestem o 21:00 w jankach , jak nikogo nie bedzie to poupalam i spie***m Spoko. Ale o 21.00 to jeszcze klienci siedzą w sklepach
kokos Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Weźcie kórwa w końcu napiszcie o której w tych Jankach bo zaraz sie wkórwie, odpale dżointa i zostane w domu Czego piszesz mi że na 23.00 a teraz się dopytujesz czy na 21.00. Dajcie mi znaś smsem gdzie i o której.. no bo kokosa kobita nie puści tak późno z domu , ZNOWU MASZ RACJE,A TAK POZA TYM TO GOWNO CIE TO OBCHODZI jade do janek bo mnie ku..wica w domu z nudow strzela,obroce jakies koryto na miejscu i sie pokrece,zobacze kto dojedzie,bo ostatnio tylu krzyczalo i skonczylo sie jak zwykle-na sraniu po krzakach-mam racje kolego Nosferski?[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 19:32_________________________________________________ Ech...zobaczę wasze parszywe mordy chyba jak ci fotki powysylamy
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ZNOWU MASZ RACJE,A TAK POZA TYM TO GOWNO CIE TO OBCHODZI no i juz masz w ryja :kox: :kox: startujesz juz ???? to ja tez sie zaraz zawijam
Nosfer Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 jade do janek bo mnie ku..wica w domu z nudow strzela,obroce jakies koryto na miejscu i sie pokrece,zobacze kto dojedzie,bo ostatnio tylu krzyczalo i skonczylo sie jak zwykle-na sraniu po krzakach-mam racje kolego Nosferski?[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 19:32_________________________________________________ Ech...zobaczę wasze parszywe mordy chyba jak ci fotki powysylamy Masz jak zwykle rację _________________________________________________ I jak zwykle Pozia nie było
kokos Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 jade do janek bo mnie ku..wica w domu z nudow strzela,obroce jakies koryto na miejscu i sie pokrece,zobacze kto dojedzie,bo ostatnio tylu krzyczalo i skonczylo sie jak zwykle-na sraniu po krzakach-mam racje kolego Nosferski?[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 19:32_________________________________________________ Ech...zobaczę wasze parszywe mordy chyba jak ci fotki powysylamy Masz jak zwykle rację _________________________________________________ I jak zwykle Pozia nie było nie bylem zdziwiony
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 a ja pojebany pojechałem na myjnie i mi "piana xxl" na BP przymarzła do padaczki :kox:
poziek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 hyhyhhy tylko koła trzeba sobie opsikać i tyle
Flyer Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 No nie... na automata pojechales? Ja dzis ogladalem w pracy mecz Lecha i trinken... Jutro widzimy sie w BH? Kto w koncu bedzie?
moskal Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 hyhyhhy tylko koła trzeba sobie opsikać i tyle ale chciałem umyc bo uj***na była
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Jutro widzimy sie w BH? Kto w koncu bedzie? o 18 tak?
poziek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 hyhyhhy tylko koła trzeba sobie opsikać i tyle ale chciałem umyc bo uj***na była nie myj fury w takich temperaturach...
Rekomendowane odpowiedzi