PIXI Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Heloouuuwwwww z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Siema chłopaki Zamierzam jechać w poniedziałek lub wtorek po Opla Astrę II z 2003r dla kolegi bo jest nią zainteresowany, auto znajduje się w Komorowie na ul Prusa. Macie sprawdzony serwis żeby tam można było podjechać i sprawdzić auto bo nie chce jechać do serwisu od tego gościa z komisu bo może być to jego znajomy itd itp.. Opel Kwietniak w Ożarowie. Chyba najlepszy serwis Opla w Polsce. Miałem kiedyś Vectre i ogarniałem u nich bez zastrzeżeń. http://www.kwietniak-opel.pl/ Z Komorowa 20 minut drogi. zes Poziek wyskoczyl z ta Przasnyska... przeciez oni nie tykaja nic innego jak VAG, poza tym gdzie zoliborz, a gdzie komorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ksiegowy wyslij mi te oferte, porownam sobie. Lece A4 i zaraz mijam granice, pusto fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 http://kontakt24.tvn.pl/temat,zlamal-porsche-na-pol,62316.html?grupa=polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 http://kontakt24.tvn.pl/temat,zlamal-porsche-na-pol,62316.html?grupa=polska mocne znaki w Kraku robią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Siema chłopaki Zamierzam jechać w poniedziałek lub wtorek po Opla Astrę II z 2003r dla kolegi bo jest nią zainteresowany, auto znajduje się w Komorowie na ul Prusa. Macie sprawdzony serwis żeby tam można było podjechać i sprawdzić auto bo nie chce jechać do serwisu od tego gościa z komisu bo może być to jego znajomy itd itp.. Opel Kwietniak w Ożarowie. Chyba najlepszy serwis Opla w Polsce. Miałem kiedyś Vectre i ogarniałem u nich bez zastrzeżeń. http://www.kwietniak-opel.pl/ Z Komorowa 20 minut drogi. zes Poziek wyskoczyl z ta Przasnyska... przeciez oni nie tykaja nic innego jak VAG, poza tym gdzie zoliborz, a gdzie komorowo Komorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 A znak stoi dalej, hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Siema chłopaki Zamierzam jechać w poniedziałek lub wtorek po Opla Astrę II z 2003r dla kolegi bo jest nią zainteresowany, auto znajduje się w Komorowie na ul Prusa. Macie sprawdzony serwis żeby tam można było podjechać i sprawdzić auto bo nie chce jechać do serwisu od tego gościa z komisu bo może być to jego znajomy itd itp.. Opel Kwietniak w Ożarowie. Chyba najlepszy serwis Opla w Polsce. Miałem kiedyś Vectre i ogarniałem u nich bez zastrzeżeń. http://www.kwietniak-opel.pl/ Z Komorowa 20 minut drogi. zes Poziek wyskoczyl z ta Przasnyska... przeciez oni nie tykaja nic innego jak VAG, poza tym gdzie zoliborz, a gdzie komorowo masakra...myslalem, ze Pablo po audi jedzie...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Poziek - przecież Ty nie myślisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 qr** jak ja nie lubię chorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 q***wa jak ja nie lubię chorować trza było nie chlać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 q***wa jak ja nie lubię chorować trza było nie chlać odezwał się ten co nie pije :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 dzień dobry and have nice day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 q***wa jak ja nie lubię chorować trza było nie chlać odezwał się ten co nie pije :gwizdanie: smiejcie sie smiejcie koledzy z klubu, cholera jasna ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Kto będzie na spocie we wtorek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:06_________________________________________________ja bede jak ty bedziesz :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi