Flyer Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 3.0TDI, a ekonomia... hm, moze w spalaniu, bo w czesciach to juz nie. Nie sypia sie, ale kiedys trzeba zrobic rozrzad, wtryski (kazde 3.0 ma z nimi problem), sprzeglo z dwumasem tez swoje kosztuje niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie ma co mu tłumaczyć, ochlał się wódy i mu promile na mózg siadły :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ja jebie :polew: Kali.. Ty masz gorsze wahania niż kobieta na czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Młody chłopak po liceum, jakimś tylko sobie znan ym sposobem, dostał się do biura wielkiej firmy. Praca jego polegała na odbieraniu telefonów. Po tym jak odebrał kilka, kierownik działu przyszedł z gratulacjami: - Młoda, świeża krew! Świetnie sobie Pan radzi! Właśnie takich ludzi nam potrzeba, awansuję pana piętro wyżej - zakończył. Następnego dnia po kilku godzinach pracy, polegającej na odbieraniu telefonów i zapisywaniu, kto dzwonił. Znów przyszedł kierownik z wyższego piętra, z gratulacjami: - "Jutro", rozpoczął uroczyście, proszę przyjść w garniturze, piętro wyżej na zebranie firmy. Następnego dnia, gdy pojawił się na zebraniu, przywitała go burza oklasków i nie minęło wiele czasu a został członkiem zarządu! Zakomunikowano mu, że przez najbliższych kilka dni jego praca ograniczać się będzie wyłącznie do uczestnictwa w zebraniach najwyższego organu firmy. Tak też się stało, ale po kilku dniach pracy otrzymał telefon od sekretarki szefa, że ma propozycję zostania prezesem zarządu firmy i w tym celu szef zaprasza go jutro do siebie. Następnego dnia nasz bohater przybył do gabinetu właściciela firmy, stanął przed nim, a szef zaczął: - Takiej właśnie świeżej krwi potrzeba naszej firmie. I tylko w naszej firmie mogłeś osiągnąć tak szybko awans. Co usłyszę w zamian za to? - Dziękuję tato... :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 laif iz brutal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Poziek jestes okrutny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 3.0TDI, a ekonomia... hm, moze w spalaniu, bo w czesciach to juz nie. Nie sypia sie, ale kiedys trzeba zrobic rozrzad, wtryski (kazde 3.0 ma z nimi problem), sprzeglo z dwumasem tez swoje kosztuje niestety. Zdaje sobie z tego sprawe ale dzięki oszczędności na codzień, bede w stanie odłożyć sobie zapas kasy na tego typu wymiany. Kali.. Ty masz gorsze wahania niż kobieta na czerwonym No niestety. Musze podjąć decyzje na myśle conajmniej 2 lata więc musiałem to wszystko dobrze przemyśleć, żeby potem nie żałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 A eSa sprzedana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Młody chłopak po liceum, jakimś tylko sobie znan ym sposobem, dostał się do biura wielkiej firmy. Praca jego polegała na odbieraniu telefonów. Po tym jak odebrał kilka, kierownik działu przyszedł z gratulacjami: - Młoda, świeża krew! Świetnie sobie Pan radzi! Właśnie takich ludzi nam potrzeba, awansuję pana piętro wyżej - zakończył. Następnego dnia po kilku godzinach pracy, polegającej na odbieraniu telefonów i zapisywaniu, kto dzwonił. Znów przyszedł kierownik z wyższego piętra, z gratulacjami: - "Jutro", rozpoczął uroczyście, proszę przyjść w garniturze, piętro wyżej na zebranie firmy. Następnego dnia, gdy pojawił się na zebraniu, przywitała go burza oklasków i nie minęło wiele czasu a został członkiem zarządu! Zakomunikowano mu, że przez najbliższych kilka dni jego praca ograniczać się będzie wyłącznie do uczestnictwa w zebraniach najwyższego organu firmy. Tak też się stało, ale po kilku dniach pracy otrzymał telefon od sekretarki szefa, że ma propozycję zostania prezesem zarządu firmy i w tym celu szef zaprasza go jutro do siebie. Następnego dnia nasz bohater przybył do gabinetu właściciela firmy, stanął przed nim, a szef zaczął: - Takiej właśnie świeżej krwi potrzeba naszej firmie. I tylko w naszej firmie mogłeś osiągnąć tak szybko awans. Co usłyszę w zamian za to? - Dziękuję tato... Kur.wa :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 17:28_________________________________________________ No niestety. Musze podjąć decyzje na myśle conajmniej 2 lata więc musiałem to wszystko dobrze przemyśleć.... Poziek jesteś najbliżej.. Pozwól, że przyjadę z flaszką, bo chyba muszę to przepić :doh1: Albo lepiej.. Spotkamy się u Norbiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Albo lepiej.. Spotkamy się u Norbiaka :decayed Zara zagaduje na gg do niego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 fajne to to? Chyba najsensowniejsza sztuka w tej chwili za te pieniądze. http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-s-line-xenon-f-vat-C15948048.html Kali bez obrazy ale jak szukasz czegos oszczednego i walisz sie w 3.0 to gratuluje nie wiem jak wielka rodzine masz (zona 5cioro dzieci) ale na moje to spokojnie POLO w dieslu czy pb spokojnie ogarnialoby twoje potrzeby - spokojne auto bez jazdy na pale pelna piz*a. bo jesli bedziesz jezdzil tym 3.0 jak eSa to nie wroze ci spalania na konkretnym poziomie. 3/4 pewnie zaraz mnie wysmieje ze wyjezdzam z takimi opiniami ale takie jest moje zdanie na ten temat za zaoszczedzona kase mozesz spokojnie za 2 lata (jak sie juz dorobisz) kupic cos na wypasie (to twoje STI czy inne zapierdalatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 3.0TDI, a ekonomia... hm, moze w spalaniu, bo w czesciach to juz nie. Nie sypia sie, ale kiedys trzeba zrobic rozrzad, wtryski (kazde 3.0 ma z nimi problem), sprzeglo z dwumasem tez swoje kosztuje niestety. Zdaje sobie z tego sprawe ale dzięki oszczędności na codzień, bede w stanie odłożyć sobie zapas kasy na tego typu wymiany. Kali.. Ty masz gorsze wahania niż kobieta na czerwonym No niestety. Musze podjąć decyzje na myśle conajmniej 2 lata więc musiałem to wszystko dobrze przemyśleć, żeby potem nie żałować. coś czuje że będzie pępkowe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 coś czuje że będzie pępkowe :gwizdanie: :decayed: a nawiązując do tematu szukanie oszczędności z 3.0tdi to jakieś nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 bajk, jak mogles usunac konto na FB... teraz juz z Toba nie porozmawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 bajk, jak mogles usunac konto na FB... teraz juz z Toba nie porozmawiam Skajpa podeślij jak masz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 wreszcie bedziecie mogli na siebie popatrzec :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kali , kupuj Lupo , i masz wyjebane A tak na poważnie to poldon jest w sam raz dla ciebie , koszty żadne , moc wystarczająca , lachony w razie co też sie znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 No niestety. Musze podjąć decyzje na myśle conajmniej 2 lata więc musiałem to wszystko dobrze przemyśleć.... sprzedałeś eSe za 25k, chcesz kupić 3.0TDi za 60k i dzięki temu chcesz w dwa lata zaoszczędzić nie czaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 fajne to to? Chyba najsensowniejsza sztuka w tej chwili za te pieniądze. http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-s-line-xenon-f-vat-C15948048.html Kali bez obrazy ale jak szukasz czegos oszczednego i walisz sie w 3.0 to gratuluje nie wiem jak wielka rodzine masz (zona 5cioro dzieci) ale na moje to spokojnie POLO w dieslu czy pb spokojnie ogarnialoby twoje potrzeby - spokojne auto bez jazdy na pale pelna pipka. bo jesli bedziesz jezdzil tym 3.0 jak eSa to nie wroze ci spalania na konkretnym poziomie. 3/4 pewnie zaraz mnie wysmieje ze wyjezdzam z takimi opiniami ale takie jest moje zdanie na ten temat za zaoszczedzona kase mozesz spokojnie za 2 lata (jak sie juz dorobisz) kupic cos na wypasie (to twoje STI czy inne zapierdalatory hmmm, majkel , wiesz, ja tam nie wróg, ale przemyśl temat trochę racji jest w tym co pisze moro jak planujesz w temat wejść tylko czasowo to jesteś pewien że taka opcja jest najlepsza? bo z odłożeniem kasy to ma chyba na serio mało wspólnego .... but - the decision is up to you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 coś czuje że będzie pępkowe :gwizdanie: :decayed: a nawiązując do tematu szukanie oszczędności z 3.0tdi to jakieś nieporozumienie dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi