PIXI Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Trzeba by pojechać na wagę i paździerze powarzyć , bo dane z D.Rej . to se można wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 wyprasuj sobie dres na wieczór do niego dzisiaj kurier specjalnie zapier.dalał z chińskiego centrum mody w Woli Kosowskiej z nowiutkim ciuchem prosto z tajwanu To pięknie będzie szeleścił Tylko jeszcze ładnie żelazkiem kancik zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ( nie wiem co ściemnić żonie że potrzeba tyle kasy ) Hm powiedz jej ze jestes sexoholikiem podobnie jak Tiger Woods i potrzebujesz na ekskluzywne dziwki to bym chyba musiał od razu zameldować się u Ciebie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ( nie wiem co ściemnić żonie że potrzeba tyle kasy ) Hm powiedz jej ze jestes sexoholikiem podobnie jak Tiger Woods i potrzebujesz na ekskluzywne dziwki to bym chyba musiał od razu zameldować się u Ciebie :polew: na jedna noc cie moge przygarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Pany , zbliża się godzina zero .... idę napleta obmyć i wypierdalam na GORZAŁĘ . Moskal dzięki za kwadrat ... potrzciwy z Ciebie gość .... a wypijcie zdrówko i za mnie , ja wypije i za Wasze Narka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Moskal wypijcie zdrówko i za mnie , ja wypije i za Wasze masz jak w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jak tam kiera mojego znajomego? Poniedziałek..i nie Twojego znajomego tylko jego córki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Poniedziałek..i nie Twojego znajomego tylko jego córki jeden uj... mojej znajomej niech będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Poniedziałek..i nie Twojego znajomego tylko jego córki jeden uj... mojej znajomej niech będzie A ona wie, że ją znasz ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ,ja dzisiaj nie bede sie musial uszargac w waszym meskim gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 A ona wie, że ją znasz ? :polew: chyba tak z jej bratem i ojcem znam się lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 A ona wie, że ją znasz ? :polew: chyba tak z jej bratem i ojcem znam się lepiej To nie dobrze -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 To nie dobrze -> niby czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jasiek z lodem na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Siema , wróciłem ........ tzn stara mnie przywiozła :gwizdanie: Ale c**jnia była o 20-tej nie było z kim pić , wszystko się zważyło ale laski były - miałem wolną salę i parkiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jasiek z lodem na pokładzie u mnie niestety ale tylko browar i zapalanka na cukrze własnej roboty [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 23:06_________________________________________________ Siema , wróciłem ........ tzn stara mnie przywiozła :gwizdanie: Ale c**jnia była o 20-tej nie było z kim pić , wszystko się zważyło ale laski były - miałem wolną salę i parkiet PIXI bo Ty stara wyga jesteś i za dużo możesz wypić :gwizdanie: Trenujesz po cichaczu. Trzeba było do mnie wpadać na browara. Miałeś blisko, tylko dwa przystanki tramwajowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Siema , wróciłem ........ tzn stara mnie przywiozła :gwizdanie: Ale c**jnia była o 20-tej nie było z kim pić , wszystko się zważyło ale laski były - miałem wolną salę i parkiet pixi stary byku mam nadzieję, że chociaż były TAM przygotowane :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 a ja nie bylem kór.wa dopiero z pracy wrocilem :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi