kokos Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Joł patałachi, słyszałem,że było wyjście podczas mojej nieobecności. Bedzie w ryja!!!!! nie przejmaj sie,oba to nadrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Pozer do Bukowiny lecim RS-em pali w trasie 5 litry mniej niż to Twoje śmierdzące słabe evo ... w dodatku z tjulem na dachu, trzema parami nart i dechą. [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 20:45_________________________________________________ Joł patałachi, słyszałem,że było wyjście podczas mojej nieobecności. Bedzie w ryja!!!!! nie przejmaj sie,oba to nadrobimy też nie byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 tez nie bylem ale tez pilem i dzisiaj doswiadczylem cudu zmartwychwstania :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Pozer[/b] do Bukowiny lecim RS-em pali w trasie 5 litry mniej niż to Twoje śmierdzące słabe evo Jak ty mnie czasami potrafisz podnieść ciśnienie to masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Troche , wracalismy z kebaba , najprawdopodobniej szef knajpy zadzwonił na psy ze kierowca Audi A4 nietrezeźwy , zatrzymali nas na środku krzyzowek na bombach , w pewnym momencie były trzy radiowozy , a my up***doleni w środku jak świnie :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew: urwa, to Wy zadzwońcie do sanepidu i powiedzcie że w kebabie był karaluch :polew: albo najlepiej powiedzcie który to kebab to sam zadzwonię do kumpla z sanepidu i koleś pożałuje takich akcji a na koniec dostanie pozdrowienia od syna ministra z audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Troche , wracalismy z kebaba , najprawdopodobniej szef knajpy zadzwonił na psy ze kierowca Audi A4 nietrezeźwy , zatrzymali nas na środku krzyzowek na bombach , w pewnym momencie były trzy radiowozy , a my up***doleni w środku jak świnie :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew: urwa, to Wy zadzwońcie do sanepidu i powiedzcie że w kebabie był karaluch :polew: albo najlepiej powiedzcie który to kebab to sam zadzwonię do kumpla z sanepidu i koleś pożałuje takich akcji a na koniec dostanie pozdrowienia od syna ministra z audi mundry grześ ci jutro powie który to kebab :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 mundry grześ chyba poproszę admina żeby my zmienił nicka na forum :naughty: :naughty: bo faktycznie przeszedł samego siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 mundry grześ chyba poproszę admina żeby my zmienił nicka na forum :naughty: :naughty: bo faktycznie przeszedł samego siebie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=5572 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=5572 Good Job! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=5572 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Moja koleżanka jechała rano do pracy do szpitala do piaseczna i spóźniła się na autobus. złapała stopa żeby sie na dyżur nie spóźniła no i nie dojechała ale to jest ta sama dziewczyna co wsiadła dziś do tej Hondy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.45 mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Moja koleżanka jechała rano do pracy do szpitala do piaseczna i spóźniła się na autobus. złapała stopa żeby sie na dyżur nie spóźniła no i nie dojechała dzisiaj widziałem to bmw co pokazują na końcu... siła uderzenia była spora... bo rozwalone latarnie a części rozrzucone po całej ulicy. Przykra sprawa...moje kondolencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 co wy spać nie możecie... promil was obudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Chyba już się dobrze czuję i jestem trzeźwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi