Reggi Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Jak masz problem z gazem to pozostaje Ci tylko Mława, Pan Jarek Nowotczyński. Adres znajdziesz w temacie o polecanych zakładach LPG. Bez przesady..na cały świecie tylko w Mławie robią dobrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adolfo Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Góral.tz właśnie o te błędy mi chodzi. Jestem przekonany że coś pokarze... A co do gazownika, to ja tylko wiem, gdzie nie należy jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Tak benzyna z gazem, dosłownie, bo pali gaz równocześnie z paliwem... Gazownik sprawdzał listwę,komputer,wtryski i wina niby leży po stronie auta a nie instalacji. Do tego dochodzi kilka innych "ale" jakie mam do auta Dlatego pytam o VAGa 1. podciśnieniowy regulator ciśnienia paliwa (uszkodzony powoduje że część benzyny- nieduża i nieregularnie- przedostaje się przez przewód podciśnieniowy do kolektora i razem z gazem do komory spalania)2. Emulator - urządzenie elektroniczne(przy inst. LPG) wył. i wł. odpowiednio wtryski paliwowe stosowane przy wtrysku paliwowym sekwencyjnym chociaż mistrzowie gazownicy aby zarobić więcej wkładają to ...... tam gdzie nie musi być. Ponieważ od conajmniej 2 lat jest to made i China często siada i jadąc na LPG nieregularnie czasem na krótką chwilę wł. wtryski i mamy dwa paliwka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 na błędy na ursynów zawsze wieczór możesz podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenihal Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 To był klubowicz hunter82. Nie znam..ale trzeba miec ostro podeptaną psychikę, żeby tak za***rdalac i to jeszcze z autostopowiczką kolego ogarnij jazwe dla dobra sprawy, to byl moj dobry znajomy a dziewczyne "znalem" z widzenia przez kolezanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dwóch przebogatych Ruskich spotyka się na obiedzie w restauracji: - Stary, jaką sobie furę kupiłem! Ma wszystkie najnowsze wypasy, dwa telewizory, pozłacane klamki... - Taa... A ja sobie kupiłem Wołgę. - A po cholerę ci Wołga? - Jak to po co? Będę sobie po niej jachtem pływał. bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego ogarnij jazwe dla dobra sprawy, to byl moj dobry znajomy no i ? czy to oznacza, że nie zapppierdalał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego ogarnij jazwe dla dobra sprawy, to byl moj dobry znajomy a dziewczyne "znalem" z widzenia przez kolezanke ? Ok ok.. ale to dalej nie zmienia faktu, że koleś prawdopodobnie ostro zapindalał i przez to jest na świecie mniej o 2 osoby, e tym jedna osierociła dziecko przez fakt, że koleś nie ogarnął samochodu, warunków na drodze. To nie jest lekkomyślność ? Jak się podróżuje z pasażerem to się powinno wiedzieć, że jej zdrowie i życie w tym czasie zależy od Nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kolego ogarnij jazwe dla dobra sprawy, to byl moj dobry znajomy a dziewczyne "znalem" z widzenia przez kolezanke ? Ok ok.. ale to dalej nie zmienia faktu, że koleś prawdopodobnie ostro zapindalał i przez to jest na świecie mniej o 2 osoby, e tym jedna osierociła dziecko przez fakt, że koleś nie ogarnął samochodu, warunków na drodze. To nie jest lekkomyślność ? Jak się podróżuje z pasażerem to się powinno wiedzieć, że jej zdrowie i życie w tym czasie zależy od Nas. Nie ma zadnych wytlumaczen jego wina przeliczyl sowje mozliwosci i auta ale lepiej go nie obrazac ;([br]Dopisany: 21 Luty 2011, 10:14_________________________________________________ kolego ogarnij jazwe dla dobra sprawy, to byl moj dobry znajomy no i ? czy to oznacza, że nie zapppierdalał ? on byl z tych "lubie za***rdalac" nic tego nie zmieni juz na zawsze, kiedys mial bardzo powazny wypadek na motorze codem przezyl dalej jezdzil oporowo mial to we krwi niestety. Nie wiem czy kojażycie jezdzil w Night Drivers dobry chlopaczynahttp://www.accordklubpolska.pl/viewtopic.php?t=17896 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Panowie bez ciśnień. Stało się i nie da rady tego cofnąć. Poprzedni wypadek tego kolesia na moto też widziałem bo moja koleżanka go zbierała Heres dzieki za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ma ktos kom do Górala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ma ktos kom do Górala? PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi