poziek Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 git Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 teraz to trzeba magikow np.seba zeby to odczytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 u Lukasa git śmiało możesz w upale śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 a teraz moje http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7134a698fe90b650 zdrowa 130-tka .... inne logi tez by sie przydały co by miec pewnosc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 spanky ja wiem ze ty tylko TDI ale zobacz moja tak przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 spanky ja wiem ze ty tylko TDI ale zobacz moja tak przy okazji widzialem .. i nic mi to nie mowi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ach ci od TDIkow zielonego pojecia o normalnym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Lukas normalny został już zdiagnozowany Trzeba tylko chłodzenie poprawić i jechać na czipsa a wtedy Adaś :bicz: i nawet nowe sprzęgło Ci nie pomoże :polew:[br]Dopisany: 30 Maj 2007, 18:22 _________________________________________________ zdrowa 130-tka .... inne logi tez by sie przydały co by miec pewnosc ... Np jakie ?? to się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 qźwa nawet po programie Cię zrobie na wsteku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 qźwa nawet po programie Cię zrobie na wsteku a oniak was wszystich nie dosc co na wsteku to jeszcze dookoła wlasnie odebralem moja paczke z eleganckim nie wytartym wlacznikiem siwatel ale KOX teraz tylko zmienic ten moj stary poobdzierany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 hehe mów mi tato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 qźwa nawet po programie Cię zrobie na wsteku Adaś już rezaj allegro może jakiegoś drugie czipa znajdziesz :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 mów mi tato dobrze tatus znajdz mi jeszcze od szybek i bedziesz dziadziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 wlasnie odebralem moja paczke z eleganckim nie wytartym wlacznikiem siwatel ale KOX teraz tylko zmienic ten moj stary poobdzierany Lukas, gdzie kupowałeś przełącznik i w jakiej cenie? Mój tez juz się trochę powycierał i chętnie bym zmienił przy okazji montowania listew wewnętrznych. malik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 allegro http://moto.allegro.pl/item199051032_przelacznik_oswietlenia_halogeny_audi_a4_8e0.html dzwon do goscia moze cos jeszcze ma ale wyglada jak nowka takze warto ciekawe jeszcze czy dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 allegro http://moto.allegro.pl/item199051032_przelacznik_oswietlenia_halogeny_audi_a4_8e0.html dzwon do goscia moze cos jeszcze ma ale wyglada jak nowka takze warto ciekawe jeszcze czy dziala Przegapiłem psiakrew, mimo że poluję od kilku miesięcy. No cóż, będę polował na następny Tutaj masz tutorial jak zmienić przełącznik. Tzn. tutorial dotyczy listew ale w pewnym momencie koleś dochodzi do przełącznika świateł jak zmienia listwe przy nim: http://audizine.com/forum/showthread.php?t=96532 malik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Malik ale zadzwon do niego bo cos czuje ze mial ich wiecej dzieki za linka bede rezal jak znajde chwile a ty bys pokazal swoj nowy zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ... a ty bys pokazal swoj nowy zderzak hehe.. bedzie bedzie, w sobote szykuje super sesje foto, na razie za***any jestem robota strasznie :/ malik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 z mazur kupa - nawet w łosiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ale ze jak takie kolejki wszystko zajete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi