HeresR32 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 mowie o tym co czesto w tv sie wypowiada z komendy stolecznej teraz to chyba inspektorem juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dobra siury. Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Starym zwyczajem spotykamy sie w najbliższy piątek w Bierhalle w Arkadii. Start 19:00. Ja zarezerwuję stolik. Moskal i Fleja stawiają browar z racji urodzin Stolik zarezerwowany na jutro na 19:00 na firmę "Motorola" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jak ja robilem to robert? gasowski tez zbijal punkty smigal wtedy m3 a pasieczny sobie z niego lacha darl ze panowie z policji nie chcieli puszczac takiej znanej osoby i mandaty wlepiali ale wszystko i tak w zart obrocone,"gasu" opowiadal jak to go nie mogli dogonic panowie radiowozem na modlinskiej wesolo bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jak ja robilem to robert? gasowski tez zbijal punkty smigal wtedy m3 a pasieczny sobie z niego lacha darl ze panowie z policji nie chcieli puszczac takiej znanej osoby i mandaty wlepiali ale wszystko i tak w zart obrocone,"gasu" opowiadal jak to go nie mogli dogonic panowie radiowozem na modlinskiej wesolo bylo gąsu jest znany z tego że ma szybkie wózki i zayebiście ciężką nogę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ciekawe ile razy od tamtego czasu byl na zbiciu punktow pewnie dwa razy do roku jezdzi bo tylko tyle można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dobra Pany, szykować kasę.. przewody w oplocie zrobione jutro są u mnie we wtorek na spocie odbiór Nosfer, Suli, AndyN, Pixi, jak kogoś zapomniałem to dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Wreszcie w domu po trzech dniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Wreszcie w domu po trzech dniach... czyżbyś się marcował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Wreszcie w domu po trzech dniach... czyżbyś się marcował :polew: coś w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Przypomnij Specu stawkę :naughty: Bo denatura pamięć wyżarła [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 17:17_________________________________________________Wreszcie po długiej przerwie pojawię się na spocie :grzywa: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 250 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 karwa na wywiadówce dzisiaj byłem no po prostu i nic tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 mundry do której jestes w pracy ??? siedze na razie u szczoty na ursynowie :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 karwa na wywiadówce dzisiaj byłem no po prostu i nic tylko zapomniał wół jak cielęciem był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dobra Pany, szykować kasę.. przewody w oplocie zrobione jutro są u mnie we wtorek na spocie odbiór Nosfer, Suli, AndyN, Pixi, jak kogoś zapomniałem to dajcie znać. OŁKEJ [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:49_________________________________________________ karwa na wywiadówce dzisiaj byłem no po prostu i nic tylko Kamyk , ja tylko chodzę na pierwsze i ostatnie zebranie ( płacę za wszystko ) i tylko to mnie interere [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:53_________________________________________________ karwa na wywiadówce dzisiaj byłem no po prostu i nic tylko zapomniał wół jak cielęciem był Popieram , ale inne czasy były i inne problemy [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:54_________________________________________________A tak po za tym - wszystkim [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:55_________________________________________________Ale posta zayebałem - jak nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 karwa na wywiadówce dzisiaj byłem no po prostu i nic tylko zapomniał wół jak cielęciem był historyk i znawca się odezwał lat 25 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 karwa na wywiadówce dzisiaj byłem no po prostu i nic tylko zapomniał wół jak cielęciem był historyk i znawca się odezwał lat 25 :gwizdanie: Teraz taka moda :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 U mnie starzy to nie chcieli chodzić na wywiadówki więc nie wiedzieli z czego mi pała groziła bezstresowe wychowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi