MRoger Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A pilkington daje radę ... czy lepiej brać coś innego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A pilkington daje radę ... czy lepiej brać coś innego ?? Daje daje - od 3 lat u mnie siedzi i jest OK. Spytaj Kolkova, czy sprawdził kontakt ode mnie - kolesie wymieniali pod domem, w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A pilkington daje radę ... czy lepiej brać coś innego ?? daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A pilkington daje radę ... czy lepiej brać coś innego ?? daje - miałem w poprzednim wózku bez uwag przez jakieś 6 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRoger Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ok to wrzucam ... karwa ponad 4 stówki najtaniej znalazłem z montażem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ok to wrzucam ... karwa ponad 4 stówki najtaniej znalazłem z montażem a coś narobił że musisz wstawiać ? dzwon jakiś był ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ok to wrzucam ... karwa ponad 4 stówki najtaniej znalazłem z montażem Sprawdź jeszcze te numery: 505 583 800 lub 664 092 743 (jeden koleś), ale nie wiem, czy jeszcze aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ja wymienialem w maxglass na piklingtona wlasnie i sam nie wiem - kazdy komplet wycieraczek mi niemilosiernie "trzeszczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRoger Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Aktualne ... thx .. jeszcze parę groszy taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Aktualne ... thx .. jeszcze parę groszy taniej Gdzie to jest i ile za wymianę ? _________________________________________________ Tak sobie w lato wypolerowałem wydechy, że po tej zimie mi cholera zardzewiały :polew: Zdarłem całą warstwę ochronną Wczoraj umyłem, auto - myślałem, że to jakieś gówno się poprzyklejało - ale nie - czysta Rdza :kox: Muszę kupić nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Rezacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Rezacz Człowiek cały czas się uczy Ale się kuwa świeciły przez pół rokuuu !! :kox: (nierdzewka -- chyba wierzchnia warstwa ) Dobra, ale teraz mogę sobie kupić nowe - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Dobra, ale teraz mogę sobie kupić nowe - kup jakas mega wypas rure cosby po remiza panienki same wskakiwaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Rezacz Człowiek cały czas się uczy Ale się kuwa świeciły przez pół rokuuu !! :kox: (nierdzewka -- chyba wierzchnia warstwa ) Dobra, ale teraz mogę sobie kupić nowe - Jakbys chcial 60mm to mam na zbyciu bo nie bede ich zakladal do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRoger Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Aktualne ... thx .. jeszcze parę groszy taniej Gdzie to jest i ile za wymianę ? _________________________________________________ Tak sobie w lato wypolerowałem wydechy, że po tej zimie mi cholera zardzewiały :polew: Zdarłem całą warstwę ochronną Wczoraj umyłem, auto - myślałem, że to jakieś gówno się poprzyklejało - ale nie - czysta Rdza :kox: Muszę kupić nowe równo 400 zł robią na miejscu zdaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Aktualne ... thx .. jeszcze parę groszy taniej Gdzie to jest i ile za wymianę ? _________________________________________________ Tak sobie w lato wypolerowałem wydechy, że po tej zimie mi cholera zardzewiały :polew: Zdarłem całą warstwę ochronną Wczoraj umyłem, auto - myślałem, że to jakieś gówno się poprzyklejało - ale nie - czysta Rdza :kox: Muszę kupić nowe równo 400 zł robią na miejscu zdaje się Przyjeżdżają, wymieniają, prowizji nie pobierają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 siema dzyndzle ale piękna pogoda ja szybę wymieniałem w Jaan AutoGlass i jestem zadowolony (mam taką z szarym paseczkiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRoger Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 w Jaan za tą samą szybę chcieli 6 stów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Aktualne ... thx .. jeszcze parę groszy taniej Gdzie to jest i ile za wymianę ? _________________________________________________ Tak sobie w lato wypolerowałem wydechy, że po tej zimie mi cholera zardzewiały :polew: Zdarłem całą warstwę ochronną Wczoraj umyłem, auto - myślałem, że to jakieś gówno się poprzyklejało - ale nie - czysta Rdza :kox: Muszę kupić nowe równo 400 zł robią na miejscu zdaje się Przyjeżdżają, wymieniają, prowizji nie pobierają Podoba mnie się to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 w Jaan za tą samą szybę chcieli 6 stów za za komplet szyba + uszczelka + wymiana dałem 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi