poziek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 buahahahahhahahahahahahhahahahahhahahaha LUKAS MISZCZ CIęTEJ RIPOSTY :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
hornet Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Z tego co pamiętam to chyba i Adaś będzie zdawał hornecik ty jeszcze ze dwa razy na lodziki pojedziesz i tez bedziesz zdawal z chlopakami takze sledz watek Spokojna twoja rozczochrana
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 może i rozczochrana ale klaty rozczochranej Lukiego nie widziałeś
hornet Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 może i rozczochrana ale klaty rozczochranej Lukiego nie widziałeś hahahahhaha
Lukas Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Hamowac mi tu bajerke wlasnie Adas z Klaudia byl u mnie na kolacji Adas sie czegos najaral bo taki byl grzeczny dla K. ze nawet przebil Pozia który tydzien temu podobnie glaskal Q
T-żółw Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 o w morde ale njusy pogoda na jutro nieciekawa...na rower i F1 cienko to widze oniak melanzujesz juz z poziem
Lukas Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Przeciez Poz walczy z Murzynem ciagle kto wygra no jutro pogoda nie halo ale jakies lody moze sie uda zrobic
hornet Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 ale jakies lody moze sie uda zrobic Prpopozycja do głębszego przemyślenia
Lukas Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Tak Hornecik tylko drobne zabierz bo ty lubisz placic slono za lody
poziek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja to walcze ale z chorobą Q...i Murzynkiem :evil:
SebMis Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 ale jakies lody moze sie uda zrobic Prpopozycja do głębszego przemyślenia :polew: :polew: :polew: ale perwera chłopaki, spadłem z krzesła, więc ide po następnego drinka
angela Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 :polew:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2007, 21:55 _________________________________________________no no....zmienil sie moj status...ciekawe czym sobie zasluzylam
hornet Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Tak Hornecik tylko drobne zabierz bo ty lubisz placic slono za lody Mogę Cię nauczyć :polew:
T-żółw Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 ciekawe czym sobie zasluzylam hehehe moze niezlymi "18
Lukas Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Tak Hornecik tylko drobne zabierz bo ty lubisz placic slono za lody Mogę Cię nauczyć :polew: nie dziekuje dam sobie sam rade angela jako klubowicz warszawski musisz miec klubowy kolor
angela Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Tzn jaki???[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2007, 22:14 _________________________________________________no tak...domyslam sie ze mnie wkrecasz Lukas
Lukas Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 no co ty angela nie wiesz ze w Wawie obowiazuje jedyny sluszny kolor RÓŻOWY zobacz popis T-żółwia
Rekomendowane odpowiedzi