bajk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 nie..ale mają nowe maszyny...i napewno dobrze robią a jak coś zwalą to na pewno kasę oddadzą ja kupiłem sobie 3 wymianki adamoo, albo masz park maszynowy, albo czegoś tu nie łapię na uj ci 3 wymianki, skoro Kupon można realizować od 24 marca do 24 czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Silnik ISUZU:] Maszyna nie do zajeb*nia :good: moskal mam taki riużowy rowerek na zbyciu, zajebiesz szutrówki, bedzie jak znalazł fakju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 zrobiona czas odebrać i troszeczkę poupalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 no i elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 zrobiona czas odebrać i troszeczkę poupalać a co tam sie stało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 zrobiona czas odebrać i troszeczkę poupalać a co tam sie stało ?? nic się nie stało. doszło 100 oktanowe paliwo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 nic się nie stało. doszło 100 oktanowe paliwo :gwizdanie: kox , daj staremu szczegóły na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 nic się nie stało. doszło 100 oktanowe paliwo :gwizdanie: kox , daj staremu szczegóły na PW co ci mam dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 wystroiłeś na vpowerze czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 co ci mam dac co włożyłes , ile kosztowało , jakie podzespoły ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 zrobiona czas odebrać i troszeczkę poupalać a co tam sie stało ?? nic się nie stało. doszło 100 oktanowe paliwo :gwizdanie: V-Power R daje kopa i to dużego, ale płynu nie wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 wystroiłeś na vpowerze czy co? takim za 2,60 PLN :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 bajk musimy sie zintegrowac na zlocie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Uwaga, Boberek atakuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 bajk musimy sie zintegrowac na zlocie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 co ci mam dac co włożyłes , ile kosztowało , jakie podzespoły ??? a co? książkę piszesz jutro jak będę miał siłę to pojadę odebrać i zobaczę jak lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Specu byłem na spocie a Ciebie już nie było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi