Kolkov Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema dzyndzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema dzyndzle siema frędzlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema dzyndzle siema frędzlu Pixej dzieciaki dopusciły cie do kompa o tej porze ??? :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema słuchali dziś rano WueFu? Biedronka rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema dzyndzle siema frędzlu Pixej dzieciaki dopusciły cie do kompa o tej porze ??? :shocked: Prawie zgadłeś , jeszcze ze szkoły nie przyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Prawie zgadłeś , jeszcze ze szkoły nie przyszły to zabieraj stetryczałe dópsko z przed kompa zanim wrócą :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Prawie zgadłeś , jeszcze ze szkoły nie przyszły to zabieraj stetryczałe dópsko z przed kompa zanim wrócą :naughty: :naughty: No dobra , dobra już spadam .... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema A Ty co ".... "z Pruszkowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema A Ty co ".... "z Pruszkowa ? Hehhehe, byłeś na emigracji gdzieś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema A Ty co ".... "z Pruszkowa ? Hehhehe, byłeś na emigracji gdzieś ? taaa , na Lubelszczyźnie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema A Ty co ".... "z Pruszkowa ? Hehhehe, byłeś na emigracji gdzieś ? taaa , na Lubelszczyźnie :decayed: heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 wiem że to wszyscy już widzieli i to ze sto razy ale co mi tam - pośmiałem się przed chwilą z tego do łez, to i wy pamięć odświeżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 wiem że to wszyscy już widzieli i to ze sto razy ale co mi tam - pośmiałem się przed chwilą z tego do łez, to i wy pamięć odświeżcie jak pierwszy raz to ogladałem - po minucie wyłączyłem (na lapku nic nie było słychać ) , pół roku później masakra :kox: :kox: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 wiem że to wszyscy już widzieli i to ze sto razy ale co mi tam - pośmiałem się przed chwilą z tego do łez, to i wy pamięć odświeżcie jak pierwszy raz to ogladałem - po minucie wyłączyłem (na lapku nic nie było słychać ) , pół roku później masakra :kox: :kox: :good: przyznam, że na widok jakiegoś gościa w tshircie z napisem forfiter dzisiaj wybuchnąłem śmiechem no a potem odświeżenie kotleta w domu, to już była tylko formalność .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siema słuchali dziś rano WueFu? Biedronka rządzi Tak i przepraszali panią za podanie numeru teleofnu na antenie malo co rowerzysty nie zabiłem wyskoczył nagle na drodze, totalna ciemność mowi ze ma kamizelke nie zwrocil uwagi ze zalozył ją na lewą stronę nie wiele by z niego zostało :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi