hornet Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Regguś 100 LAT. Piękny dzień dzisiaj mamy :gwizdanie: :gwizdanie: Kiedyś trzeba wspólne urodziny zrobić
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nosfer , nie pisze sie pindorze tylko : a) pindolu lub pisiorze A ty bez sęsu połączyłeś te dwa słowa :thumbdown:
AndyN Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nosfer , nie pisze sie pindorze tylko : a) pindolu lub pisiorze A ty bez sęsu połączyłeś te dwa słowa :thumbdown: No, dokładnie Fo pa jak c**j
Kolkov Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ragga, hornet wszystkiego najnajlepszego i jeszcze raz dużo piniendzy
PIXI Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ragga , Hornet STO lat :drunk: Wam życzę
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ragga, hornet Ten paździerz tez ma święto ??? To wszystkiego naj hornet :good:
hornet Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ragga, hornet Ten paździerz tez ma święto ??? To wszystkiego naj hornet :good: Paździerza to masz w spodniach.... [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 18:06_________________________________________________Dzięki CYCE
moskal Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Paździerza to masz w spodniach.... no to jestescie strasznie podobni
Reggi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dzięki za życzenia panienki moje :kox: Regguś 100 LAT. Piękny dzień dzisiaj mamy :gwizdanie: :gwizdanie: Kiedyś trzeba wspólne urodziny zrobić Trza będzie ! Żeby było pośrodku to najlepszym miejscem będzie Wawka
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 co tu taka cisza?? jak po śmierci organisty :kox: :kox: ide sonde EGT przelutować
Buba Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wreszcie zacznie jeździć ten gruchot ja sie przymierzam do wymiany zawiechy ale najpierw musze ten j**any wydech ogarnąć bo mnie wk***ia to pierdzenie a nie mam czasu na kanał wjechać
Rekomendowane odpowiedzi