moskal Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Robimy jajko wielkanocne w Bierhalle ??? najlepiej termin piątek 15.4.2011 , standardowo : dziwki , wóda , blanty Kto sie pisze ??? : 1. moskal
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Robimy jajko wielkanocne w Bierhalle ??? najlepiej termin piątek 15.4.2011 , standardowo : dziwki , wóda , blanty Kto sie pisze ??? : 1. moskal 1. moskal 2. mama Poźka
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 2. mama Poźka ojajebie :kox: powiedziała, że lubi zakurzyć
moskal Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 powiedziała, że lubi zakurzyć to ona tez z dżamajka squadu ??? a skad wiesz ze bedzie palenie ??? :naughty: :naughty:
Kowal Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 siemka panowie coś mi się turbo muli. czy na mineralną można podjechać z tym żeby mi zrobili logi i ewentualnie przeczyścili turbinę? a jak nie tam to gdzie ewentualnie polecacie? W pi... mu daj. No daje jej ostatnio i narazie nie ma notlaufów. Ale zobaczyłem ostatnio że pod autem mam sporo plam i się zastanawiam czy to też nie jest zapowiedź czegoś. Jeśli to pierwsze objawy, to przez kilka dni pojeździj na całej skali obrotomierza i być może się samo przedmucha.
Norbi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Robimy jajko wielkanocne w Bierhalle ??? najlepiej termin piątek 15.4.2011 , standardowo : dziwki , wóda , blanty chyba balanty
Korzeń Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 mowiłem że po nr nie ma kropki :polew:
Norbi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wstępnie się piszę na moczenie ryła w browarze
Italiano Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Nie ma to jak alpy :polew: Śniegu tyle było że starczy jeszcze na parę tygodni. Frajda była nie ziemska!!!
bajk Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 powtórzę jeszcze raz - może by tak w końcu wrócić do promenady?
kokos Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zachlajmordy,wie ktos gdzie w wawce mozna dobrze i niedrogo kupic graty do kompa,np.twardziela?
Korzeń Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Gus, giełda w podziemiach. yyy zachlajmordy, to nie do mnie
MoorPH Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 zachlajmordy,wie ktos gdzie w wawce mozna dobrze i niedrogo kupic graty do kompa,np.twardziela? giełda przy stodole w weekend, ew. allegro
Rekomendowane odpowiedzi