Buba Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 k**wa ale ci mechanicy to złodzieje, wszyscy k**wa mac :ranting1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ku*** ale ci mechanicy to złodzieje, wszyscy ku*** mac :ranting1: co Ci za***ali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 najebałem sie dzisiaj pół dnia żeby wymienić termostat i okazuje się ze prawdopodobnie czujnik temperatury jest j**nięty bo na zegarach 80 a na klimatroniku 75. czujnik mieli mi wymienic jak kiedyś auto stało i robili mi osłony przegubów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 najebałem sie dzisiaj pół dnia żeby wymienić termostat i okazuje się ze prawdopodobnie czujnik temperatury jest j**nięty bo na zegarach 80 a na klimatroniku 75. czujnik mieli mi wymienic jak kiedyś auto stało i robili mi osłony przegubów Dlatego jak robię cokolwiek w samochodzie i muszę jechać do mechanika to jadę do takiego gdzie moge być przy nich jak to robią. Patrzę się c**jom na łapy co robią, i nie ma wtedy robienia lipy, a przy okazji uczę się na przyszłość. gdybym wiedział że wymiana osłony przegubu u mnie jest tak łatwa to bym sam ro zrobił. Ale człowiek się uczy całe życie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ja jeżdżę bardzo rzadko. naprawdę musi mnie przycisnąć brak czasu i coś co nie pozwala jechać dalej co lepsze. jak pojechałem żeby mi wymienili osłony to skurwiele zapomnieli dokręcić przegubów wewnetrznych. dwie sruby wystawały jakies 2 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 ja jeżdżę bardzo rzadko. naprawdę musi mnie przycisnąć brak czasu i coś co nie pozwala jechać dalej co lepsze. jak pojechałem żeby mi wymienili osłony to skurwiele zapomnieli dokręcić przegubów wewnetrznych. dwie sruby wystawały jakies 2 cm Ja jadę wtedy gdy do roboty jest potrzebny podnośnik (lub kanał) albo gdy nie wiem jak zrobić to się nie czepiam i wolę zapłacić niż coś zj***ć. To jeszcze ich nie zajebałeś za te przeguby? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 co lepsze. jak pojechałem żeby mi wymienili osłony to skurwiele zapomnieli dokręcić przegubów wewnetrznych. dwie sruby wystawały jakies 2 cm mówisz o Tych ze Służewca ???? Moge ci dac kontakt do zajebistego mechaniora ale w Piasecznie , c**j ze kawałek drogi ale przez 3 lata nic mi nie zj***ł ani nie wróciłem do niego z reklamacja , robiłem parówe , polo i ese , wszystkie busy jakie były wynajete do nas na budowe ( cargo ) , auta chłopaków ode mnie z roboty robił mariusz i nigdy nie było problemów. naprawde moge gościa polecic , i w porównaniu z warszawka jest tani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 tyle dobrego w tym wszystkim że wiem jak wymienić termostat bez zwalania rozrządu i przodu [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 19:19_________________________________________________moskal a elektryke ogarnia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 _________________________________________________moskal a elektryke ogarnia?? dzwoń - pytaj : mariusz 500-545-208 , powiedz ze od Dawida dzwonisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 dziewczęta..jedzie ktoś jutro na sss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 dziewczęta..jedzie ktoś jutro na sss ? ja za jakąś godzinę będę ruszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 :jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 dziewczęta..jedzie ktoś jutro na sss ? byłem i jakoś c**jnią wiało, jak się nie startuje to d.upa nie zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi