ono Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jeździł dzisiaj ktoś Al. Jerozolimskimi ? Oby zgodnie z przepisami Tolerancja tylko +10 km/h - podobno 300 zdjęć na 1h. k**wa kupie żuka i im sie wpierdole w te aparaciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 tak kurfa...to jest między placem zawiszy a dworcem zachodnim... dzisiaj to widziałem... jak się ludzie ładnie przyglądali i uśmiechali do zdjęcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Nosferski, możesz przywrócić mój temat z działu "sprzedam"? Wpiszę cenę Bo nie chce mi się go drugi raz pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nosferski, możesz przywrócić mój temat z działu "sprzedam"? Wpiszę cenę Bo nie chce mi się go drugi raz pisać Nie Ja Ale nie moge przywrocic niestety + kara musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 + kara musi byc :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 2,5MB!! Co 2,5MB ? O co Ci chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no zdjęcie na forum 2,5mb wrzuciłeś. troche za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no zdjęcie na forum 2,5mb wrzuciłeś. troche za duże. :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no zdjęcie na forum 2,5mb wrzuciłeś. troche za duże. Czepiacie się tych limitów..... co wy na modemie 56K latacie po sieci ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ja mam 100mb ale szanuje innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no zdjęcie na forum 2,5mb wrzuciłeś. troche za duże. Czepiacie się tych limitów..... co wy na modemie 56K latacie po sieci ??? tak, a co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no zdjęcie na forum 2,5mb wrzuciłeś. troche za duże. Czepiacie się tych limitów..... co wy na modemie 56K latacie po sieci ??? tak, a co ?? jajco .... sralnia nie pralnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no zdjęcie na forum 2,5mb wrzuciłeś. troche za duże. Czepiacie się tych limitów..... co wy na modemie 56K latacie po sieci ??? tak, a co ?? jajco .... sralnia nie pralnia dogłębne, coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no zdjęcie na forum 2,5mb wrzuciłeś. troche za duże. Co z tego, że takie ? Jest jakiś limit ? Limity są a propo podpisów i avatarów, ale nie tego, co się wrzuca. Zdjęcie nie moje, podrzuciłem linka jakiego miałem i jak nie chcesz to po prostu nie oglądaj. Jak się tak potrafisz czepiać bzdur to może zwracaj też uwagę tym, co łamią regulamin podpisami i avatarami, a takich podpisów zmieniam dziennie dość sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi