bajk Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 grunt to świadomość hornet po Twoich poprzednich wypowiedziach wnioskowałem, że jesteś dosyć dziwnym człowiekiem, ale dzisiaj to już przesadziłeś
moskal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 grunt to świadomość hornet po Twoich poprzednich wypowiedziach wnioskowałem, że jesteś dosyć dziwnym człowiekiem, ale dzisiaj to już przesadziłeś A to nie wiedziałeś ze hornet nic nie robi , sra pod siebie a potem to zjada. dlatego niczego nie kupuje , jest samowystarczalny :kox:
hornet Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 grunt to świadomość hornet po Twoich poprzednich wypowiedziach wnioskowałem, że jesteś dosyć dziwnym człowiekiem, ale dzisiaj to już przesadziłeś :mysli:
moro99 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pany mamy na forum jakiegos prawnika ktory jest obcykany w rejonach "prawa komunikacyjnego"?
Korzeń Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Arielka ale to sprawy ubezpieczeń OC/AC. Szkody, winy orzeczenia...
moro99 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 chodzi o to ze chcialem robic prawko na A i okulista orzekl ze nie moge miec bo nie mam widzenia przestrzennego no przeboleje te A - kiedys ale ale ale kolo powiedzial mi ze stracilem prawo do poruszania sie motorowerami do 50ccm i chce sie dowiedziec czy to jest prawda czy bullshit
Kamyk Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 pany jakby ktoś nie miał planów na święta i parę wolnych złotych, to ....
Sqizzy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 kuźwa jeszcze dziś i trzy dni chlania
Buba Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a ja siedzę w Bieszczadach dzisiaj rano śpiew ptaków mnie obudził w nocy jak jechałem to sie z jakąś s-klasa ganiałem po zakretach. jednak eSa nie jest do tego stworzona
hornet Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a ja siedzę w Bieszczadach dzisiaj rano śpiew ptaków mnie obudził w nocy jak jechałem to sie z jakąś s-klasa ganiałem po zakretach. jednak eSa nie jest do tego stworzona Może u kierowcy umiejętności brak Siema bydlaki. Pakuję d*pę i lecę w drogę
Buba Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a ja siedzę w Bieszczadach dzisiaj rano śpiew ptaków mnie obudził w nocy jak jechałem to sie z jakąś s-klasa ganiałem po zakretach. jednak eSa nie jest do tego stworzona Może u kierowcy umiejętności brak przód ucieka, gumy grają, gwint pomaga ale na dziurach całe auto podskakuje zmienie opony na letnie to może coś da. tutaj fajne drogi są bo jest wąsko i dużo zakrętów ale dziury
bajk Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 chcesz powiedzieć, że S klasa jest stworzona do ganiania po zakrętach? [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 08:47_________________________________________________oraz jeśli przód ucieka to pomyśl o grubszym tylnym stabilizatorze
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 chcesz powiedzieć, że S klasa jest stworzona do ganiania po zakrętach? to nie wiedziales ? niestety, ale B5 to nie jest auto, ktore sie jakos super prowadzi. jak czasem jezdze brata B5 Q to uklad kierowniczy pozostawia wiele do zyczenia, precyzja duuuzo gorsza niz w B6/B7.
bajk Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 z tym, że S ma chyba trochę lepsze komponenty zawieszenia niż zwykła A4.. w sumie racja co do układu kierowniczego - jak sobie przypomnę swoje stare B5 to różnica kolosalna pomiędzy B7
Rekomendowane odpowiedzi