malik Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Te kable zwisajace, pełne profi Ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz. Miejsce nawet na 60" jest.
kokos Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Norbi to ciebie przedwczoraj mijałem? [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 16:17_________________________________________________MIŚKI KOLOROWE PILNA SPRAWA !!!!! Planuje Chorwację w tym roku i potrzebuje namiary na jakieś domki żeby ogarnęły 13 osób. Czytałem że kilka osób tam jeździ więc może macie jakieś miejscówki. Problemem jest 13 osób a nie chcemy jechać w ciemno. Decyzja zapadła wczoraj i ciężko coś znaleźć w sensownych pieniądzach. Pozdziękował za każde info ktoś do mnie wymachiwał z ciemnego avanta z FMIC z przodu, ale to chyba nie Twoja chałapa była za kierą Co do Chorwacji to temat dla 13 osób do ogarnięcia na kwaterach prywatnych na luzie. jeszcze w dupsko pocaluja i dobra cene wytargujecie
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Te kable zwisajace, pełne profi Ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz. Miejsce nawet na 60" jest. nad czym, dobre sobie :> w sobotę wpadliśmy na chwilę do MM, młodzież założyła na chwilę okulary do 3D i dopiero się zaczęła jazda - problem i rebus będzie konkretny za określenie profi - podziękował, wiedziałem że wam się spodoba
Norbi Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 za określenie profi - podziękował, wiedziałem że wam się spodoba Skoro się tak wzystkim podoba, to się przyznam, też tak mam i ni chu..ja nie zamierzam tego zmieniać, bo wygląda za***iście
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 za określenie profi - podziękował, wiedziałem że wam się spodoba Skoro się tak wzystkim podoba, to się przyznam, też tak mam i ni chu..ja nie zamierzam tego zmieniać, bo wygląda za***iście
malik Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 za określenie profi - podziękował, wiedziałem że wam się spodoba Skoro się tak wzystkim podoba, to się przyznam, też tak mam i ni chu..ja nie zamierzam tego zmieniać, bo wygląda za***iście Elektryk i zapomniał o rynience na kable
Góral.tz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 panowie gdzieś tu w okolicy warszawy jakieś szrot znajdę bo potrzebuję na szybko takie coś chyba że ktoś na jakieś graty i by miał takie coś
Reggie Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Norbi to ciebie przedwczoraj mijałem? [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 16:17_________________________________________________MIŚKI KOLOROWE PILNA SPRAWA !!!!! Planuje Chorwację w tym roku i potrzebuje namiary na jakieś domki żeby ogarnęły 13 osób. Czytałem że kilka osób tam jeździ więc może macie jakieś miejscówki. Problemem jest 13 osób a nie chcemy jechać w ciemno. Decyzja zapadła wczoraj i ciężko coś znaleźć w sensownych pieniądzach. Pozdziękował za każde info ktoś do mnie wymachiwał z ciemnego avanta z FMIC z przodu, ale to chyba nie Twoja chałapa była za kierą Co do Chorwacji to temat dla 13 osób do ogarnięcia na kwaterach prywatnych na luzie. Byłem w tym roku we Włoszech i mam zamiar w lipcu wybrać się na Chorwację Polecam pośrednika: http://www.eurocamp.pl/ Noclegi taniej niż w PL
lukaszr Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pytanie od kumpla: pracuje ktoś lub zna kogoś w Państwowej Inspekcji Sanitarnej ?
Wandej Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 pany zna ktos ten sklep?? :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/bilstein-amortyzator-przod-audi-a4-b6-00-nowe-i1627499267.html
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 panowie gdzieś tu w okolicy warszawy jakieś szrot znajdę bo potrzebuję na szybko takie coś chyba że ktoś na jakieś graty i by miał takie coś nie badz zydem , jedz do ASO
Buba Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 pany zna ktos ten sklep?? :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/bilstein-amortyzator-przod-audi-a4-b6-00-nowe-i1627499267.html znam z widzenia bo codziennie obok niego przejeżdżam
Góral.tz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie badz zydem , jedz do ASO hehehe :tongue4: 163 zł
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 hehehe :tongue4: 163 zł lepiej jechać na szrot , spalić za 50pln , kupić klamot za 100pln , który wytrzyma miesiąc/dwa ---- typowe polskie myślenie :facepalm:
Góral.tz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 myślałem że za 50 dych wyrwę :kox: ale pewnie aso zostanie
Rekomendowane odpowiedzi