hornet Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 co sie stało Poźkowi ??? :blink: pewnie u spowiedzi był :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 co sie stało Poźkowi ??? :blink: pewnie u spowiedzi był :polew: ni uja - takiego księdza to jeszcze w polsce nie ma, co by to wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 jest - ksiądz Natanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To ja się przypomnę z moją wczorajszą prośbą Jak ktoś ma kluczyki do radia chorus/concert I to niech dzisiaj weźmie na spota lub cokolwiek innego czym je wyszarpię Bo mnie wqrwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To ja się przypomnę z moją wczorajszą prośbą Jak ktoś ma kluczyki do radia chorus/concert I to niech dzisiaj weźmie na spota lub cokolwiek innego czym je wyszarpię Bo mnie wqrwia Pisałem Ci wczoraj, co działa. Ewentualnie możesz wziąć jakiegoś druta i tam wepchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To ja się przypomnę z moją wczorajszą prośbą Jak ktoś ma kluczyki do radia chorus/concert I to niech dzisiaj weźmie na spota lub cokolwiek innego czym je wyszarpię Bo mnie wqrwia przyjedź przyjedź coś wyrezamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To ja się przypomnę z moją wczorajszą prośbą Jak ktoś ma kluczyki do radia chorus/concert I to niech dzisiaj weźmie na spota lub cokolwiek innego czym je wyszarpię Bo mnie wqrwia jak juz znajdziesz klucze to miej ze sobą któregoś dnia w Siedlcach........ ...bo do wwy jeżdzę ostatnio tylko motorynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pisałem Ci wczoraj, co działa. Ewentualnie możesz wziąć jakiegoś druta i tam wepchnąć Spoko czytałem, to jak będziesz to weź ze sobą swoje magiczne przyrządy bo ja w takich ilościach jak wspomniałeś nie mam lub coś tam brakuje przyjedź przyjedź coś wyrezamy już się boję Nie no muszę mechanizm kasety odłączyć bo zwariowało i nie mam radia jak juz znajdziesz klucze to miej ze sobą któregoś dnia w Siedlcach........ ...bo do wwy jeżdzę ostatnio tylko motorynką to gadaj tu z nimi jak któryś ma i pożyczy to mogę Ci przygarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pisałem Ci wczoraj, co działa. Ewentualnie możesz wziąć jakiegoś druta i tam wepchnąć Spoko czytałem, to jak będziesz to weź ze sobą swoje magiczne przyrządy bo ja w takich ilościach jak wspomniałeś nie mam lub coś tam brakuje przyjedź przyjedź coś wyrezamy już się boję Nie no muszę mechanizm kasety odłączyć bo zwariowało i nie mam radia jak juz znajdziesz klucze to miej ze sobą któregoś dnia w Siedlcach........ ...bo do wwy jeżdzę ostatnio tylko motorynką to gadaj tu z nimi jak któryś ma i pożyczy to mogę Ci przygarnąć Już nie będę dzisiaj w domu, więc nie wezmę, ale Kolkov ma parę w łapie, więc sobie poradzi z wyciągnięciem PS Mam ładnego Concerta z wyjściem na zmieniarę na handel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To ja się przypomnę z moją wczorajszą prośbą Jak ktoś ma kluczyki do radia chorus/concert I to niech dzisiaj weźmie na spota lub cokolwiek innego czym je wyszarpię Bo mnie wqrwia przyjedź przyjedź coś wyrezamy wyjmaki leża w esowym schowku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 PS Mam ładnego Concerta z wyjściem na zmieniarę na handel nie jara mnie to chce tylko żeby mi radio zaczęło grać, a to kwestia albo odpięcia mechanizmu jak to coś da, albo piertolnięcia młotkiem tak żeby mechanizm już nie wariował i myślał że tam kasety już nigdy nie będzie Mi wystarczy że "Radio M" leci ogólnie dni tego auta są już policzone więc radio niech se siedzi jakie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 dziewczynki umyć ząbki bo dzisiaj przyjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 pomoże dziś ktoś, motam się z jednym tematem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 co Poziek znowu zrobił że go uciszyli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 mi tam sie podoba prezes nie ogarnia w ogóle tematu i chyba ma problemy z wysławianiem się :> zgadzam sie - ile bylo zapytan - duzo - ale konkretnie - liczba - kilka maili tygodniowo auto przyjechalo na lawecie ... juz mogli jakiegos tira z wyje*ana naczepa zamowic ... pomijam 1,5 h poslizgu :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ale to jest masakra i dno... :kox: http://www.zlomnik.pl/index.php/2011/06/13/polskie-superauto-arrinera-czyli-wystarczy-byc/ Typ ma cięte pióro .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no spot dzisiaj dopisał ;-) nawet było rezanie - odgrzybianie klimy i wymiana filrtu pyłkowego... a co jeszce wyrezaliście dzisiaj tam? mazde na Q5 przerobiliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no spot dzisiaj dopisał ;-) nawet było rezanie - odgrzybianie klimy i wymiana filrtu pyłkowego... a co jeszce wyrezaliście dzisiaj tam? mazde na Q5 przerobiliście? VR6 biT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no spot dzisiaj dopisał ;-) nawet było rezanie - odgrzybianie klimy i wymiana filrtu pyłkowego... a co jeszce wyrezaliście dzisiaj tam? mazde na Q5 przerobiliście? :polew: VR6 biT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak już się pomizialiście po pysiorach to siusiu paciorek i spać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi