Buba Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja uczę się testów na A chyba AA :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja uczę się testów na A chyba AA :gwizdanie: AA to ma opanowane do perfekcji :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za życzenia Synek ledwo co się urodził a mnie już głowa boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 wies dj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 wróciłem z vervy - dtm'owe audi sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja uczę się testów na A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja uczę się testów na A te testy to jakaś masakra ale już opanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja pierdoooooole , ale mam piz*e :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Lakierki przyjechały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 _________________________________________________ Auto mocno doinwestowane Na SR jest opis.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 _________________________________________________ Auto mocno doinwestowane Na SR jest opis.... dawaj liniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 _________________________________________________ Auto mocno doinwestowane Na SR jest opis.... dawaj liniora http://www.racingforum.pl/lofiversion/index.php?t72572.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 senkju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 "Szkoda auta, właściciel pisał na jednym forum że źle auto było ustawione na lawecie(za bardzo z tyłu) i podczas jazdy z górki zrobiła się przeciwwaga no i tylne koła w touringu straciły przyczepność Szkoda tak dobrze przygotowanego driftowozu :(" faraon201 4 godz. temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 przeciez widać gołym okiem ze idiota rozbujał autem lawete , kozaczył tylko troszke przekozaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 przeciez widać gołym okiem ze idiota rozbujał autem lawete , kozaczył tylko troszke przekozaczył ta... jasne... ch*ja widac co sie stalo zanim calosc zaczela sie "bujac" - a moze cos ominal i zaczelo nim rzucac? jest masa debili na swiecie, ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 otwórz oczy , na poczatku filmu auto jedzie prosto. nie zainteresowało Cie to dlaczego filmik zaczyna sie akurat w TYM momencie ??? no i wogóle dlaczego krecili filmik na prostej drodze ???? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 moze i masz racje, poprostu nie wiem jak mozna byc takim idiota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi