JUZIU Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 spy photo do czego to ma przygrać pod maską? :sick3: :sick3: Moskal ten kolor pasuje bardziej do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 fakju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 otwórz oczy , na poczatku filmu auto jedzie prosto. nie zainteresowało Cie to dlaczego filmik zaczyna sie akurat w TYM momencie ??? no i wogóle dlaczego krecili filmik na prostej drodze ???? :gwizdanie: cytat z RF P.S. W kombiaku nie było zaspawanego mostu. I tak żeby była jasność bo różne już widziałem komentarze - wcale nie jechałem szybko i nie odstawiałem dryftów z lawetą. W kombiaku miałem z tyłu 18" i nie mogłem zbyt głęboko wjechać driftowozem na lawetę. Był za mały nacisk na hak i jadąc z górki to laweta przejęła kontrolę nad wszystkim. ...i tak wiem -mogłem jechać jeszcze wolniej ale stało się . Na szczęście mam znajomych, którzy w takich chwilach mi pomagają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dżymdobły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onion007 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam, mam pytanie z innej beczki, podepnę się pod ten temat bo dotyczy Warszawy. Poszukuję parkingu gdzie znajduje się wjazd na kanał w okolicach Bemowa, żebym mógł naprawić sobie dolną osłonę silnika, orientuje się ktoś gdzie znajdę taki wolnodostępny "kanał"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 otwórz oczy , na poczatku filmu auto jedzie prosto. nie zainteresowało Cie to dlaczego filmik zaczyna sie akurat w TYM momencie ??? no i wogóle dlaczego krecili filmik na prostej drodze ???? :gwizdanie: cytat z RF P.S. W kombiaku nie było zaspawanego mostu. I tak żeby była jasność bo różne już widziałem komentarze - wcale nie jechałem szybko i nie odstawiałem dryftów z lawetą. W kombiaku miałem z tyłu 18" i nie mogłem zbyt głęboko wjechać driftowozem na lawetę. Był za mały nacisk na hak i jadąc z górki to laweta przejęła kontrolę nad wszystkim. ...i tak wiem -mogłem jechać jeszcze wolniej ale stało się . Na szczęście mam znajomych, którzy w takich chwilach mi pomagają bzdura/ściema - mozesz sobie to nazwać jak chcesz. Dla mnie to gość chciał sie pokazać przed kolegami , nie na darmo krecili filmik komórką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 jakies opinie o serwisie Biernackiego na Cłodnej macie? Ktoś coś u niego robił? jak współpraca i doradzctwo z ich strony? Przez telefon wydają się doinformowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a mówili że schody na Narodowym nie są gotowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 jakies opinie o serwisie Biernackiego na Cłodnej macie? Ktoś coś u niego robił? jak współpraca i doradzctwo z ich strony? Przez telefon wydają się doinformowani przez telefon to (prawie) każdy doinformowany :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 jakies opinie o serwisie Biernackiego na Cłodnej macie? Ktoś coś u niego robił? jak współpraca i doradzctwo z ich strony? Przez telefon wydają się doinformowani przez telefon to (prawie) każdy doinformowany :gwizdanie: no nie koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a co tam chcesz robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 wie ktos jakie oznaczenie ma plastik z ktorego jest zrobiony zderzak do esy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 kiepskie info dla fanów Santany :gwizdanie: http://www.tvn24.pl/-1,1707611,0,1,santana-nie-zagra-w-warszawie,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 wie ktos jakie oznaczenie ma plastik z ktorego jest zrobiony zderzak do esy?? pewnie ABS/PC jak wszystko w audi kiepskie info dla fanów Santany :gwizdanie: http://www.tvn24.pl/-1,1707611,0,1,santana-nie-zagra-w-warszawie,wiadomosc.html o i już jest powód by się piwka napić i oscypka przegryź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a co tam chcesz robic? narazie małe podniesienie gwintu z tyłu... a gadałem też o hamulcach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Góral ale jesteś pewny? nie moge sie doszukac bo chyba pod belka jest schowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi