lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 jebnij mu :naughty: :naughty: Nie no znowu piszesz rozsądnie Widzisz ... my z kujaw zawsze się dogadamy :naughty:
poziek Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Widzisz ... my z kujaw zawsze się dogadamy :naughty: Hehe nie szukaj sprzymierzeńców, nikt Cie tu nie chce i nie lubi
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Widzisz ... my z kujaw zawsze się dogadamy :naughty: rozum mówi : TAK ŁUKASZ , MASZ RACJE serce mówi : MOSKAL OGARNIJ SIE , ON JEST TYFUSEM
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Hehe nie szukaj sprzymierzeńców, nikt Cie tu nie chce i nie lubi Masz rację ... lubią tylko wtedy jak coś chcą. rozum mówi : TAK ŁUKASZ , MASZ RACJE serce mówi : MOSKAL OGARNIJ SIE , ON JEST TYFUSEM Jeeeeebany Rydzol :naughty:
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Masz rację ... lubią tylko wtedy jak coś chcą. Ja chociaż jak sam wiesz nie powinienem , to jednak Cie lubie
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja chociaż jak sam wiesz nie powinienem , to jednak Cie lubie No dobra ... a teraz napisz co konkretnie chcesz ? Chcesz żebym tak jak ostatnio mnie prosiłeś znowu uciszył Poźka ?
poziek Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Masz rację ... lubią tylko wtedy jak coś chcą. Ja chociaż jak sam wiesz nie powinienem , to jednak Cie lubie partnerze...co Ty wypisujesz za głupoty ?
moskal Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 No dobra ... a teraz napisz co konkretnie chcesz ? Chcesz żebym tak jak ostatnio mnie prosiłeś znowu uciszył Poźka ? prowokacja całkowicie nietrafiona , jak mawiał mój magazynier "tonącej brzytwy sie chwyta" nasz Admin
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 prowokacja całkowicie nietrafiona Nie byłbym tego taki pewien
malik Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 A to niby czemu ? Nie nazwałem go przecież nienormalnym tylko zapytałem czy taki nie jest, bo takie się nasuwają wnioski. Ale po co ten stres ? I po co te nerwy ? :naughty: Ja nie rozumiem. Kasę dostał ale nadal się czepia. Co za naród.
lukaszr Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja nie rozumiem. Kasę dostał ale nadal się czepia. Co za naród. Spoko, to tylko zaliczka ... przestanę się czepiać jak dostanę resztę.
poziek Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 A to niby czemu ? Nie nazwałem go przecież nienormalnym tylko zapytałem czy taki nie jest, bo takie się nasuwają wnioski. Ale po co ten stres ? I po co te nerwy ? :naughty: Ja nie rozumiem. Kasę dostał ale nadal się czepia. Co za naród. Powiem Ci więcej, dostał kasę i zablokował mnie na GG. I do tej pory o kinie domowym wiem tyle co mi powiedziałeś Ty i co wyczytałem na forach LukaszR - nie polecam
malik Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 tyle co mi powiedziałeś Ty i co wyczytałem na forach czyli nic
poziek Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 chyba LukaszR - nie lubię wolę opis z allegro :naughty:
malik Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 LukaszR - nie polecam Jednym słowem - naciągacz!
letallec Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Jakby Was komornik, Kruk, Provident ścigali za długi to tez byście byli tak nerwowi w kwestii swojego konta
poziek Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Jakby Was komornik, Kruk, Provident ścigali za długi to tez byście byli tak nerwowi w kwestii swojego konta :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Dane osobowe kur... :polew: :polew: :polew: :polew: zaraz w ryj dać mogę dać :polew: :polew: :polew: :polew: Poziek, co żeś w tle ściągał :?: MASSIVE AMATEUR CUMSHOT COMPILATION :polew: :polew: :polew: :polew: Widzisz ... my z kujaw zawsze się dogadamy :naughty: rozum mówi : TAK ŁUKASZ , MASZ RACJE serce mówi : MOSKAL OGARNIJ SIE , ON JEST TYFUSEM :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Buba Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Kufa co to dzisiaj za polewka z żółtego :polew: :polew: :polew: ja mam kropka to sie nie udzielam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi