Kamyk Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 wchodzi facet do seks shopu i prosi o pokazanie dmuchanych lal. ogląda, przebiera, wreszcie wybiera i wychodzi następnego dnia, tuż po otwarciu sklepu wpada wkurw... że hej i drze się od progu: reklamacja!!!! co mi tu pan sprzedał!!! chała jakaś!!! drze się dalej: jakaś wybrakowana ta lala!!! potwór jakiś raczej!!! z fiutem, ogonem i cygarem!!!! co to w ogóle jest??!! a sprzedawca spokojnie: no niemożliwe... niech pan ją pokaże... oglądają obydwaj, oglądają... wreszcie sprzedawca wybucha śmiechem i woła: lala jak się patrzy!!! tylko pan ją na lewą stronę nadmuchał!!!!
Flyer Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Znowu 'zielony punkt'?? nie, Twoj cos za szybko zniknal.
poziek Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Podobno Luka$zR tak wyrywał w przeszłości jak mu jeszcze faja dygała
malik Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Podobno Luka$zR tak wyrywał w przeszłości jak mu jeszcze faja dygała Czyli rozumiem, że konsultacje w sprawie kina domowego jeszcze się nie odbyły i raczej się nie zanosi?
poziek Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Podobno Luka$zR tak wyrywał w przeszłości jak mu jeszcze faja dygała Czyli rozumiem, że konsultacje w sprawie kina domowego jeszcze się nie odbyły i raczej się nie zanosi? Kasę wziął, na GG mnie zablokował i tyle z konsultacji. NIE POLECAM ! NIE LUBIE ! Na PW udostępniam dane osobowe i numer konta :kox: :kox: :kox:
AndyN Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 A masz coś takiego ale bez tych zbędnych ciuchów?
m@riucha Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 A masz coś takiego ale bez tych zbędnych ciuchów? poszukamy, znajdziemy
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Pany..jak/czym/ z jaką prędkością nagrywać płyty CD do zmieniarki ? Pierwsze płyty zgrane na pałę działały cały czas..teraz wypaliłem dwie i "CD error" Może użyć płyty czyszczącej ? Napierdalaj z V max.. u mnie działało.. u mnie ni wuja.. może zakupie CD czyszczące i płyta czyszcząca wuj pomogła
Rekomendowane odpowiedzi