m@riucha Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 a jakim programem wypalasz? jakie jest rozszerzenie obrazu? ustawiasz opcję weryfikacji nagrania? ja ważne rzeczy wypalam max cd:x8; dvd:x4 i zawsze jest ok. Ważne jest aby w czasie wypalania bufor odczytu był zapełniony bo jak komp jest zajęty innymi programami/procesami (głównie dysk twardy bo nagrywanie zabiera tylko kilka procent wydajności procesora)to często wypala z błędem zdefragmentuj wcześniej dysk bo to tez może być problemem, chodzby przy słabszych jednostkach
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Teraz przy wrzucaniu plików do nagrywania w media pleyer pojawia się problem bo brak jakiegoś kodeka ...ale ja zainstalowałem wszystkie
m@riucha Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 a co Ty nagrywasz, że używasz media playera? MASSIVE AMATEUR CUMSHOT COMPILATION dla Poźka :polew:
rutkap Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Panowie, czy ktoś korzystał w Wawie z płacenia przez komórkę za parkowanie?? www.mpay.pl Działa to??
moro99 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 podobno dziala tylko nie zapomnij wyslac sms'a konczacego
AndyN Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 http://deser.pl/deser/51,111857,9953822.html?i=7
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 a co Ty nagrywasz, że używasz media playera? MASSIVE AMATEUR CUMSHOT COMPILATION dla Poźka :polew: mjuzik do zmieniary
Adolfo Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Panowie potrzebuję wymienić do niedzieli pompę oleju. Ktoś zna kogoś gdzie mógłbym na biegu autko wstawić?
moro99 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 http://deser.pl/deser/51,111857,9953822.html?i=7 sasiad ze wsi odemnie z 2 albo 3 lata temu posadzil 4ha konopii bo w poblizu mamy fabryke plyt pilsniowych i skupowali. roslo to na ponad 2,5m wygladalo jak "trawa" i wszystkie (ale to wszystkie) dzieciaki z okolicy na naszej klasie mialy w tym foty
moskal Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 ruszam na weselicho , do usłyszenia w poniedziałkowy wieczór :kox: :kox:
malik Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Wchodzi młody na celę. Pochodzi do niego stary garus i wita go słowami: - DZIŚ BEDZIESZ RUCHANY! Młody, szok! Nie wie co robić. Stary do niego: - WOLISZ ZE ŚLINĄ CZY BEZ!? Młody szybko rozkminia, ze śliną nie będzie tak bolało, odpowiada: - WOLĘ ZE ŚLINĄ. Na to stary: - ŚLINA!!! DAWAJ, MŁODY CHCE NA DWA BATY!!!
Buba Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Pany potrzebuje namiary na dobry serwis klimy, kufa przestala chlodzic
musti Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Pany potrzebuje namiary na dobry serwis klimy, kufa przestala chlodzic Bubs ja w Otrębusach robiłem klimę tam na przeciwo muzeum zrobili i nie drogo wzieli , a padniętą miałem sprężarkę. Może u Ciebie też padła spężarka skoro nie chłodzi
Buba Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Pany potrzebuje namiary na dobry serwis klimy, kufa przestala chlodzic Bubs ja w Otrębusach robiłem klimę tam na przeciwo muzeum zrobili i nie drogo wzieli , a padniętą miałem sprężarkę. Może u Ciebie też padła spężarka skoro nie chłodzi wlasnie chce zdiagnozowac, mozliwe ze sprzeglo zrywne siadlo ale chce sie upewnic bo zeby tam sie dostac to trzeba znowu caly przod zdejmowac
musti Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 wlasnie chce zdiagnozowac, mozliwe ze sprzeglo zrywne siadlo ale chce sie upewnic bo zeby tam sie dostac to trzeba znowu caly przod zdejmowac no prawda cały przód do zdjęcia jak coś :/
Norbi Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Też w RS-ie robiłem w Otrębusach i jest git.
Rekomendowane odpowiedzi