moskal Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 lamusy nie patrzysz w lustro chłopcze :naughty: :naughty:
Norbi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To gdzie te spoty się odbywają, może bym podjechał swoim Trabantem?
ono Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Może jak będzie ładna pogoda to na dachu ? Tam jest koxik
Nosfer Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nosfi u mnie jednak chłodnica padła co dzwoniłem Jak "padła chłodnica" - dziurawa ? Sprawdzałeś płyn jak mówiłem? Nie zagotowałeś go?
Mariooo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Panowie będzie miał dziś ktoś wag-a ?? potrzebuje aktywować funkcje aux in w rns-e.
ono Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Panowie będzie miał dziś ktoś wag-a ?? potrzebuje aktywować funkcje aux in w rns-e. Pisz do użytkownika AndyN , koleś ma Vaga i zawsze chętnie pomaga .
Nosfer Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Panowie będzie miał dziś ktoś wag-a ?? potrzebuje aktywować funkcje aux in w rns-e. Pisz do użytkownika AndyN , koleś ma Vaga i zawsze chętnie pomaga . Ale tylko wtedy jak Ciebie nie ma na spocie
Mariooo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 taaa , a on bywa czasem?? dobra zobaczymy, może ktoś będzie miał.
AndyN Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Panowie będzie miał dziś ktoś wag-a ?? potrzebuje aktywować funkcje aux in w rns-e. Pisz do użytkownika AndyN , koleś ma Vaga i zawsze chętnie pomaga . Ale tylko wtedy jak Ciebie nie ma na spocie Fakt, wtedy zawsze odsyłam do Oniaka. Dusza nie chłopak, miły, uczynny, kontaktowy, można z nim gadać godzinami ...
musti Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nosfi u mnie jednak chłodnica padła co dzwoniłem Jak "padła chłodnica" - dziurawa ? Sprawdzałeś płyn jak mówiłem? Nie zagotowałeś go? Płyn sprawdzałem i prawie nie było już a co wlałem to schodziło Nie zagotował się na szczęście , a chłodnica dziurwa od spodu
Kamyk Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 strzała wszystkim ..... samertajm w pełni, co ??
MRoger Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 http://www.wykop.pl/link/838769/policja-i-jej-rumunskie-terenowki/
AndyN Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 http://www.wykop.pl/link/838769/policja-i-jej-rumunskie-terenowki/ staaaare
Rekomendowane odpowiedzi