Buba Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 pokaż dokładniej co to za felunek, jakąś kwotę podaj itp. i tak nie kupisz to po co pytasz
DonDemon Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 pokaż dokładniej co to za felunek, jakąś kwotę podaj itp. Co tu dużo gadać..za***iste 18 " chce pchnąć i już W skrócie fele w rozmiarze 18x8 (chociaż tej 8 nie jestem pewien, można ocenić na stopniu naciągnięcia gumy) ET 35 Oponki 225x40, bieżnika sporo.. jedna pęknieta na profilu, ale ja tak jeździłem. Cena ok. 1900 Zainteresowani na PW, wyślę więcej zdjęć. P.S Mogę na spota zabrać
Wandej Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 pokaż dokładniej co to za felunek, jakąś kwotę podaj itp. Co tu dużo gadać..za***iste 18 " chce pchnąć i już W skrócie fele w rozmiarze 18x8 (chociaż tej 8 nie jestem pewien, można ocenić na stopniu naciągnięcia gumy) ET 35 Oponki 225x40, bieżnika sporo.. jedna pęknieta na profilu, ale ja tak jeździłem. Cena ok. 1900 Zainteresowani na PW, wyślę więcej zdjęć. P.S Mogę na spota zabrać Ale ori nie sa?? Szkoda zeby sie pogiely :gwizdanie:
DonDemon Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 pokaż dokładniej co to za felunek, jakąś kwotę podaj itp. Co tu dużo gadać..za***iste 18 " chce pchnąć i już W skrócie fele w rozmiarze 18x8 (chociaż tej 8 nie jestem pewien, można ocenić na stopniu naciągnięcia gumy) ET 35 Oponki 225x40, bieżnika sporo.. jedna pęknieta na profilu, ale ja tak jeździłem. Cena ok. 1900 Zainteresowani na PW, wyślę więcej zdjęć. P.S Mogę na spota zabrać Ale ori nie sa?? Szkoda zeby sie pogiely :gwizdanie: No nie są oryginalne niestety.
Norbi Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 szczerzysz kły bidaku ,a tu nawet nikt Cię nie zagadnie [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 20:29_________________________________________________Śmiało gadaj przyjacielu co Ci na wątrobie leży :polew:
hornet Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Myślę, że temat można zamknąć bo nic się już tu nie dzieje
DonDemon Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Myślę, że temat można zamknąć bo nic się już tu nie dzieje Zwykłe nabijanie postów :gwizdanie: Kto jutro jest?
PIXI Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Piotrek , licznik tu nie działa :gwizdanie: Jestem oczywiście A Ty pytasz tylko , czy też będziesz
kamil24pl Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 siema tu mściwa kur....a z gdańska. pozwolę wstawić sobie mały cytat parę stron wcześniej(4972) koleszki Flyer a może (frajer) "może wgrac, tylko trzeba ja miec kasa oddana, przeciez chce sie pokazac na spocie kiedys" chodzi mi o to żeby kolega się tu przed wami za mocno się nie wybielił.!!!!!!!!!! kasy nie oddał i i raczej nie odda.!!!!! (no przynajmniej dopóki się ze mną nie przywita) a zegary wysłałem na adres wskazany przez niego dawno dawno temu. wiec uwaga na jakiekolwiek interesy z tym gościem.
DonDemon Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Piotrek , licznik tu nie działa :gwizdanie: Jestem oczywiście A Ty pytasz tylko , czy też będziesz No jacha, że będę z kobietą
PIXI Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 czekamy więc na reszte ogrów ( pucować się ) :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 j**ane korki - k**wa 6:15 stałem całe wybrzeże helskie .... geez !!!
Rekomendowane odpowiedzi