bajk Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 odrzuca mnie środek, ale właściwości jezdne tym razem wygrały poka fote , jaki kolor ??? pewnie taki jak w avatarze zgadza się [br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 20:31_________________________________________________ poka fote , jaki kolor ??? foty w swoim czasie - jeszcze nie ma, dopiero co wróciłem z urlopu i mogę sięzająć od jutra sprawą
troudyl Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kasował ktoś z was kiedyś inspekcje w b6 bez vag? hehe bo ja wykasowałem "dożywotnio" po 500km od wykasowania mam ---km service --- tagen Ma ktoś pomysł oco kaman?
Buba Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 jakby ktoś szukał fajne rodzinne auto to: http://otomoto.pl/mercedes-benz-viano-C22355904.html
truckmaniac Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Kasował ktoś z was kiedyś inspekcje w b6 bez vag? hehe bo ja wykasowałem "dożywotnio" po 500km od wykasowania mam ---km service --- tagen Ma ktoś pomysł oco kaman? spokojnie. U jednego wskoczy po 400 km, a u innego po 600.
troudyl Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 a już myślałem , że jetem magik no nic będę "czarował" dalej [br]Dopisany: 02 Styczeń 2012, 21:44_________________________________________________fajna przeróbka http://www.joemonster.org/filmy/40766/Chwytak_Ostatnia_nocka_remake_
bogi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Panowie gdzie w Warszawie jest jakaś firma regenerująca wtryski ? Ewentualnie gdzie skupują używki ?
Sqizzy Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 firma regenerująca wtryski ? nie jestem pewien ale chyba w Nadarzynie Bogdan robi, możesz zadzwonić i zapytać. A tam poza tym
Norbi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Panowie gdzie w Warszawie jest jakaś firma regenerująca wtryski ? Ewentualnie gdzie skupują używki ? kiedyś w poszukiwaniu mocy w moim dwaipół tejdeju regenerowalem w Nadarzynie wtryski i mogę ich polecić.
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Panowie gdzie w Warszawie jest jakaś firma regenerująca wtryski ? Ewentualnie gdzie skupują używki ? Jak padły u Ciebie to mogę załatwić Ci nówki sztuki
Rekomendowane odpowiedzi