Gość rob Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie no nareszcie jakies ladne emoty pikne
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Dobra cwaniaki :> mam ważny komunikat Kto wie ile kosztuje lot balonem "allegro.pl" ktory od 3 dni lata nad moim niebem i gdzie mozna wsiasc do niego
wit.s Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 a ten to od czego Bo kolejność wydarzeń jest taka: Kto wie ile kosztuje lot balonem "allegro.pl" ktory od 3 dni lata nad moim niebem i gdzie mozna wsiasc do niego Siadasz na katapultę (musisz takową znaleźć) i ... jak trafisz w balon, to lot w kierunku ziemi jest za darmoszkę. (...)
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Hornet, dzięki za zaproszenie ach ten nasz Hornecik kobiciarz z niego jak trafisz w balon jestem ciekaw ile juz osob oddalo strzaly w jego kierunku :> Poziu pamiętaj że podpięcie VAG-a oj cos czuje ze jak cie Poz zvaguje to wcale nie bedzie ci auto jezdzilo
KICHOL Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Dobra cwaniaki :> mam ważny komunikat Kto wie ile kosztuje lot balonem "allegro.pl" ktory od 3 dni lata nad moim niebem i gdzie mozna wsiasc do niego Lukas przestań pić te wynalazki!!!! to jest balon meteorologiczny
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Lukas przestań pić te wynalazki przeciez ja nie pije tylko spozywam ostatnio mi oniak kupil czekoladki ale ze mialem zasiasc za sterami B7 to dopiero mi dal jak skonczylem jazde ale i tak stwierdzil ze na trzezwo jak latam to ma leki
lukaszr Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 przeciez ja nie pije tylko spozywam ostatnio mi oniak kupil czekoladki ale ze mialem zasiasc za sterami B7 to dopiero mi dal jak skonczylem jazde ale i tak stwierdzil ze na trzezwo jak latam to ma leki A co tak strasznie jeździsz ????? :naughty: Chyba oniak przesadza :polew:
Norbi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Sie bedzie jutro działo . Oniak białej nie tykam
ono Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 No jak to ? No bez jaj krowa na głowe jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
Norbi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 No jak to ? No bez jaj krowa na głowe jeszcze nikomu nie zaszkodziła. No może pól jałóweczki
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 No może pól jałóweczki Norbi jak cos to bede ci oszczednie polewal wiem ze masz slaba glowe :>
Norbi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 No może pól jałóweczki Norbi jak cos to bede ci oszczednie polewal wiem ze masz slaba glowe :> wogóle nie mam
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Widze ze specjalnie na piatek zostal dograny nowy emot oraz a to juz na koniec a na powrot i ranek
marcin j Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mam wielkie pytanko : jutro zawoże na lotnisko tanich lini Wizz air moją bratówkę, smolot odlatuje z tzw. Etiuda Terminal, czy to jest gdzieś zaraz obok okęcia,????? pilnie prosze o odpowiedź
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 z czego co mi sie wydaje to kiedys bylo to w starym lotnisku czyli na lewo od nowego (zaraz obok) poprawcie mnie jak sie myle
Gość Murzyn Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 marcin j o ktorej lecisz do WWA?
marcin j Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 marcin j[/color][/b] o ktorej lecisz do WWA? O 3 w nocy, a co ty tez lecisz do wwa?
marcin j Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 z czego co mi sie wydaje to kiedys bylo to w starym lotnisku czyli na lewo od nowego (zaraz obok) poprawcie mnie jak sie myle Dzieki Lukas , ale jeżeli ktoś wie na 100% czy jest tak jak Lukas mówi to niech pisze posta, please!!![br]Dopisany: 14 Czerwiec 2007, 22:12 _________________________________________________ 3 dzis?? czy czecia jutro? Za 5 godz, o tak bedzie jasniej, a ty jak lecisz ?
Rekomendowane odpowiedzi