Aydaho Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mi to i tak pali gazu tyle co 2.7 2.7 nie lubi gazu a szczegolnie 2,7 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mi to i tak pali gazu tyle co 2.7 2.7 nie lubi gazu Oj tam.. wszystko nie lubi gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 w zalozeniu ze komp dostanie odczyt z poprawnie dzialajacej przeplywki to - TAK ... bo jezeli nie to po ch*** by wogole montowano przeplywke to nie dizel Adaś, ja jezdzilem bez przeplwyki 2 miechy i auto jezdzilo zupelnie normalnie, na standardowym booście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 dobry A gdzie ogarnąć kolektory do 3,0 TDI? Chodzi o te pieprzone klapy wirowe. Gdańsk? Znalazłem też coś w Łodzi ale nie mam żadnych opinii na temat tamtego miejsca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 przecież największy problem to z wyjęciem dolnej śruby mocującej kolumnę (nigdy nie pamiętam jak poprzeginać te wahacze żeby wyjąć ten badziew), reszta to kaszka z mlekiem a ja myslałem ze najgorsza to sruba trzymajaca górne wahacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 z nią nigdy nie miałem kłopotu, może dlatego że nie robiłem tego w aucie które 15 lat jeździło na ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 :kox: http://wyborcza.pl/1,87648,11101228,Uwiezieni_w_rolach.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 :kox: http://wyborcza.pl/1,87648,11101228,Uwiezieni_w_rolach.html :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 nie ma jak ćwiczenia w prawdziwych warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Kali http://deser.pl/deser/51,111858,11102621.html?i=2[br]Dopisany: Luty 09, 2012, 01:58:23 _________________________________________________Mata smutasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Temat o airbagu zamknęli ;( Więc wrzucam tutaj: http://www.plotek.pl/plotek/1,111758,11124158,Dzieki_NAJWIEKSZYM_PIERSIOM_SWIATA_przezyla_wypadek_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 witajcie panowie , czy ktos z was zakodowlałby mi fisa do mojego auta(nie mam pinu) obecnie mam 1/2 fisa , we wtorek bede w stolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Siemanko Szukam pokoju do wynajęcia w warszawie najchetniej blisko metra. Jakby ktoś miał jakieś info będę wdzięczny za pw :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ale tu się chojnia dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ale tu się chojnia dzieje jedna strona przez 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ale tu się chojnia dzieje Życie. Wszyscy się ohajtali i pierdzą w fotel :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ale tu się chojnia dzieje Życie. Wszyscy się ohajtali i pierdzą w fotel :naughty: A jeszcze inni się nie ohajtali i są już na króciutkiej smyczy A są nawet tacy co podlali formę i ucichli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A są nawet tacy co podlali formę i ucichli Który ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 ale tu się chojnia dzieje Życie. Wszyscy się ohajtali i pierdzą w fotel :naughty: A jeszcze inni się nie ohajtali i są już na króciutkiej smyczy A są nawet tacy co podlali formę i ucichli opowiadaj :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi