malik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 a ja słyszałem, ze Dźwigową to tylko dla autobusów otworzą na euro aby ja przetestować Proszzzzz... gotowa. Otwierają dzisiaj. Najpierw puszczą autobusy ale po południu już mają jechać osobówki. Będzie też limit do 10t. Więcej SkyscraperCity - View Single Post - [Warszawa] Infrastruktura drogowa W końcu będzie mniejszy zator na Toruńskiej koło Zachodniego. Cieszyć się!!! Malkontenci!
m@riucha Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 oby tak było, jadąc z Ursynowa do Błonia przez ostatni rok uj mnie strzelał jak miałem przebijać się przez zachodni:thumbdown: żeby nie było tak fajnie to aftostrada do Strykowa jest budowana z pieniędzy rządowych zapożyczonych od EBI a nie od Unii więc nie będzie 50% bonusu w opłatach. Stawiam na jakieś 18-22zł za przejazd, jedyny plus, że to za rok
malik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Takie inwestycje obliczane są na zwrot kilkudziesięcioletni. Autostrady utrzymywane przez państwo mają najniższe opłaty. O wiele niższe od tych które są w rękach prywatnych.
Góral.tz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 a ja słyszałem, ze Dźwigową to tylko dla autobusów otworzą na euro aby ja przetestować Proszzzzz... gotowa. Otwierają dzisiaj. Najpierw puszczą autobusy ale po południu już mają jechać osobówki. Będzie też limit do 10t. http://img560.imageshack.us/img560/9342/20120605212622hdr.jpg Więcej SkyscraperCity - View Single Post - [Warszawa] Infrastruktura drogowa W końcu będzie mniejszy zator na Toruńskiej koło Zachodniego. Cieszyć się!!! Malkontenci! nie no po prostu woooowww może masz info ile to remontowali bo mnie się wydaje ze w uj długo
malik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 nie no po prostu woooowww może masz info ile to remontowali bo mnie się wydaje ze w uj długo Zależy jak na to spojrzeć. Większość powie, że bardzo długo bo przecież tylko "wymieniono nawierzchnię". Ale nie widać ogromu prac, który został zrobiony pod jezdnią (olbrzymi system odwodnienia). Miejmy nadzieję, że tym razem zrobili remont porządnie i nawet w największy deszcz bęzie można tamtędy przejechać. BTW: właśnie otworzyli, od razu dla całego ruchu
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zależy jak na to spojrzeć. Większość powie, że bardzo długo bo przecież tylko "wymieniono nawierzchnię". Ale nie widać ogromu prac, który został zrobiony pod jezdnią (olbrzymi system odwodnienia). niestety dla zwykłych laików budowlanych czyli 99,965% polskiego społeczeństwa zawsze jest długo/źle , wez pod uwage ze gdyby mozna było skrócić czas wykonania to wszyscy wykonawcy chetnie by z tego korzystali , wiadomo , ze np. 1 rozsciełacz pracujący 2 lata generuje 2 razy wiecej kosztów niz gdyby pracował rok i to sie tyczy wszystkiego , począwszy od sprzetu , przez wynajem biur , odwodnienie itp. Pamietajcie ze jadąc nowo otwartą drogą widzicie tylko wierzchołek góry lodowej , ogrom prac jest ponizej asfaltu. ---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ----------
ono Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Moskal , gdybyś się wziął do roboty zamiast robić głupie zdjęcia , było by na pewno szybciej .
letallec Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zależy jak na to spojrzeć. Większość powie, że bardzo długo bo przecież tylko "wymieniono nawierzchnię". Ale nie widać ogromu prac, który został zrobiony pod jezdnią (olbrzymi system odwodnienia). niestety dla zwykłych laików budowlanych czyli 99,965% polskiego społeczeństwa zawsze jest długo/źle , wez pod uwage ze gdyby mozna było skrócić czas wykonania to wszyscy wykonawcy chetnie by z tego korzystali , wiadomo , ze np. 1 rozsciełacz pracujący 2 lata generuje 2 razy wiecej kosztów niz gdyby pracował rok i to sie tyczy wszystkiego , począwszy od sprzetu , przez wynajem biur , odwodnienie itp. Pamietajcie ze jadąc nowo otwartą drogą widzicie tylko wierzchołek góry lodowej , ogrom prac jest ponizej asfaltu. ---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 10:15 ---------- http://img444.imageshack.us/img444/72/06062012002.jpg http://img84.imageshack.us/img84/7904/06062012.jpg http://img833.imageshack.us/img833/4977/06062012001.jpg Ooo, przejscie dla zwierzat w P. M., right?
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Moskal , gdybyś się wziął do roboty zamiast robić głupie zdjęcia , było by na pewno szybciej . Widać na zdjęciach, że praca wre,..... aż dwóch pracowników widzę.
Góral.tz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Moskal , gdybyś się wziął do roboty zamiast robić głupie zdjęcia , było by na pewno szybciej . Widać na zdjęciach, że praca wre,..... aż dwóch pracowników widzę. http://fajne-zdjecia.pl/wp-content/uploads/tdomf/2044/robota.jpg :polew::polew:
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 [Ooo, przejscie dla zwierzat w P. M., right? To juz chyba w Hucie Zawadzka , ale jestem ciekaw jakie zwierze na to wejdzie :grin:
letallec Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 [Ooo, przejscie dla zwierzat w P. M., right? To juz chyba w Hucie Zawadzka , ale jestem ciekaw jakie zwierze na to wejdzie :grin: Dokladnie. Spory postep od czasu, kiedy jechalem tam ostatnio. Mrówki i ślimaki juz sie nie moga doczekac, tak jak my na A2:decayed:
Kamyk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Moskal , gdybyś się wziął do roboty zamiast robić głupie zdjęcia , było by na pewno szybciej . doyebal do pieca
malik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dziś w nocy wreszcie otwierają Trasę Toruńską pięknie Aha, przed chwilą otworzyli ostatni odcinek C na autostradzie A2! :banan:
melman_zyrafa Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dziś w nocy wreszcie otwierają Trasę Toruńskąpięknie Aha, przed chwilą otworzyli ostatni odcinek C na autostradzie A2! :banan: W końcu... Jeżdżę codziennie i to co tam się działo to jakaś kpina była... Zobaczymy czy drogówka dalej będzie tam caly czas siedziała
malik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 łzy wzruszenia cisną mi się z oczu rormalnie... c**j z tym euro.. ważne, że drogi nam pobudowali
musti Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Malik nie denerwuj się. Chodzi mi o to że cały czas była mowa że się nie wyrobią a tutaj nagle w ostatniej chwili wielkie otwarcie. Ja się bardzo cieszę że otworzyli tą i robią wiele innych dróg bo może w końcu będzie się normalnie jeździć. Zastanawiam się czy to czasem nie na siłę i na szybko właśnie dla udowodnienia że się wyrobili. Po przykładach innych odcinków równie entuzjastycznie otwieranych mam po prostu obawy że zaraz będą pisać że asfalt się rozjeb'ał i się nie da jeździć. Obym się mylił ale to tylko nasze realiaPeace men:wink: ---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ---------- podobno u mustiego byli: Największa fabryka narkotyków w Polsce zlikwidowana byli byli ładny arsenał mieli pod WGM , oraz dobrą wytwórnię fety nawet dziś CBŚ obstawiało ten dom pod WGM , a akcja była dwa dni temu Rysiek trupów nie było ?
melman_zyrafa Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 łzy wzruszenia cisną mi się z oczu rormalnie... c**j z tym euro.. ważne, że drogi nam pobudowali "Lubię TO!"
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 za***iście , zobacze w sobote ile czasu bede za***rdalał do Wyszkowa ^^
Rekomendowane odpowiedzi