Góral.tz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 „każdy alkohol jest bardzo dobry z wyjątkiem denaturatu, który jest dobry” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 hahaha a góral widzę, że ty się przed zamarznięciem dobrze bronisz , ale denaturatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 hahaha a góral widzę, że ty się przed zamarznięciem dobrze bronisz , ale denaturatem? hehehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ty się nie śmiej, będziesz fioletowym góralem jak milka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ty do kina się rusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Kina? a co polecasz za film?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 "Mój rower.." zrozumiesz cytat i do tego dowiesz się co to za tajemnicze lekarstwo na pamięć na literkę "B" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 koledzy kiedy jakiś aktualny spot w warszawie ? musze w koncu wstąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Info masz na pierwszej stronie (każdy wtorek ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 na górze masz podwieszone ---------- Post dopisany at 01:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:02 ---------- żeś nie ubiegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 chciałem wiedzieć czy aktualne , bo jestem nowy i bede pierwszy raz. A trzeba w końcu zacząć , we Wrocławiu są w niedziele wieczór kiedy trzeba sie zbierać już do wawy i tak wolałem sie upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 chciałem wiedzieć czy aktualne , bo jestem nowy i bede pierwszy raz. A trzeba w końcu zacząć , we Wrocławiu są w niedziele wieczór kiedy trzeba sie zbierać już do wawy i tak wolałem sie upewnić. jak 1h pozniej wyjedziesz od nas to nic sie nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 "Mój rower.." zrozumiesz cytat i do tego dowiesz się co to za tajemnicze lekarstwo na pamięć na literkę "B" bilobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 heheheheheh :grin: niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 marianrydalski, tam u góry jet mały błąd, spoty są na poziomie -2 nie -1, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typiszcz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam. Wybiera sie ktos jutro wieczorem do Arkadji? Pytam bo jest szanasa ze jutro bede mogl podjechac a nie chce stac tam sam Pozd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 oniak z pozkiem są zawsze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Torwar - zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja się pojawię w arkadii na 90%, ae zawsze ktoś ta jest, więc nie bój nic ,nie będziesz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi