troudyl Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Góral ty się nie śmiej bo ciekawe czy ty też nie zasilisz tych 80% :decayed: chyba sam nie wierze w to co piszę
Norbi Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Życie w konkubinacie wydaje się być rozsądne Moskal , racja , zobacz przykład Lukassa , chlał j**any przed , teraz nic . To to ch... Na spotach bywał co tydzień! Co wtorek jestem wierząc,że się z nim spotkam i ch... Może dziś przyjedzie...
poziek Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 zobacz przykład Lukassa , chlał j**any przed , teraz nic . :polew:
Góral.tz Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 kto dziś jedzie na spota bo kierowca poszukiwany :decayed:
Norbi Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 kto dziś jedzie na spota bo kierowca poszukiwany :decayed: No jak to? wszyscy!!! No może poza Lukasem.
Norbi Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no to norbi podjedź heheheh Spoko, a tym czasem zdrówko
troudyl Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 haha norbi widzę jak zwykle na spocie i nikt cię nie widział pewnie jak tam spot ?
Góral.tz Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no to norbi podjedź heheheh Spoko, a tym czasem zdrówko a nie no zdrówko wiedziałem że na spota nie zdążymy
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 no to norbi podjedź heheheh Spoko, a tym czasem zdrówko a nie no zdrówko wiedziałem że na spota nie zdążymy kurwwa ten eres już jest za wolny, to i ze zdążaniem problem. Ty misiek, Ty za późno spać chodzisz, potem z rana dobić do Ciebię sie nie można.
Góral.tz Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 kurwwa ten eres już jest za wolny, to i ze zdążaniem problem. Ty misiek, Ty za późno spać chodzisz, potem z rana dobić do Ciebię sie nie można. :grin::grin: no coś w tym jest.....
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Siemka Panowie Ma ktos dojscie tutaj ? ===> Szpital Brdnowski ---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ---------- Tutaj cała ekipa z Gamma Knft . Zespół – Centrum Gamma Knife – Allenort
ono Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Fly , w Audi mam letnie bo k**wa czekam na uznanie gwarancji , rozjebało mi dwie opony , nowe Pirelli .
Norbi Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Oj jak sypie A ja na letnich , koxxxx Te całe opony zimowe to chłyt reklamowy, zapierrdalaj śmiało!
Góral.tz Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Oj jak sypie A ja na letnich , koxxxx Te całe opony zimowe to chłyt reklamowy, zapierrdalaj śmiało! :polew:
ono Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 No właśnie zapierdalam , luzzzz Troche przy 180 miota , ale da sie
Rekomendowane odpowiedzi