bajk Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Albo Strona główna - Kompleksowa naprawa felg, Warszawa. Renowacja, regeneraca felg, prostowanie, spawanie, malowanie, odlakierowywanie, piaskowanie, felg, alufelg. odkręcanie zabezpieczeń z kół, zabezpieczenia na kołach, demontaż zabezpieczeń z kół, spaw
jcwpl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Albo Strona główna - Kompleksowa naprawa felg, Warszawa. Renowacja, regeneraca felg, prostowanie, spawanie, malowanie, odlakierowywanie, piaskowanie, felg, alufelg. odkręcanie zabezpieczeń z kół, zabezpieczenia na kołach, demontaż zabezpieczeń z kół, spaw Podziękował - to teraz mi jeszcze powiedzcie kolor pod mojego czarnego avanta - mat mi sie chyba nie widzi... czarny połysk standard robić, czy może ten tytan? Paleta kolorów - Kompleksowa naprawa felg, Warszawa. Renowacja, regeneraca felg, prostowanie, spawanie, malowanie, odlakierowywanie, piaskowanie, felg, alufelg. odkręcanie zabezpieczeń z kół, zabezpieczenia na kołach, demontaż zabezpieczeń z kół, spa
Buba Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Albo Strona główna - Kompleksowa naprawa felg, Warszawa. Renowacja, regeneraca felg, prostowanie, spawanie, malowanie, odlakierowywanie, piaskowanie, felg, alufelg. odkręcanie zabezpieczeń z kół, zabezpieczenia na kołach, demontaż zabezpieczeń z kół, spaw Radze omijać szerokim łukiem:facepalm:
jcwpl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Albo Strona główna - Kompleksowa naprawa felg, Warszawa. Renowacja, regeneraca felg, prostowanie, spawanie, malowanie, odlakierowywanie, piaskowanie, felg, alufelg. odkręcanie zabezpieczeń z kół, zabezpieczenia na kołach, demontaż zabezpieczeń z kół, spaw Radze omijać szerokim łukiem:facepalm: Właśnie? WHY? Takie coś mam (teraz latam na biedronach 16' te są zdjęte do ogarnięcia...)
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Albo Strona główna - Kompleksowa naprawa felg, Warszawa. Renowacja, regeneraca felg, prostowanie, spawanie, malowanie, odlakierowywanie, piaskowanie, felg, alufelg. odkręcanie zabezpieczeń z kół, zabezpieczenia na kołach, demontaż zabezpieczeń z kół, spaw Radze omijać szerokim łukiem:facepalm: Też nie byłem zadowolony z ich roboty. Łucka za to bez zastrzeżeń.
Buba Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Niech Pixi coś napisze jak mu zj***li fele. Poszukajcie w necie bo to tylko tak ładnie wyglada na stronie. Byłem u nich kilkukrotnie i co innego mówią na początku a co innego jak przychodzi do płacenia. Nagle z ceny netto robi się brutto, coś im wypadło i trzeba tydzień dłużej czekać. ogólnie cyrk.
bajk Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja współpracuje z nimi od dawna i nigdy nie miałem żadnych problemów - wprost przeciwnie - dostałem wiele usług w gratisie, na malowanie też nie narzekałem.
Buba Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja współpracuje z nimi od dawna i nigdy nie miałem żadnych problemów - wprost przeciwnie - dostałem wiele usług w gratisie, na malowanie też nie narzekałem. W necie też są podzielone opinie. Powiedziałbym że 50/50. Miałeś szczęście i widocznie trafiłeś do tej lepszej grupy:wink:
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja współpracuje z nimi od dawna i nigdy nie miałem żadnych problemów - wprost przeciwnie - dostałem wiele usług w gratisie, na malowanie też nie narzekałem. W necie też są podzielone opinie. Powiedziałbym że 50/50. Miałeś szczęście i widocznie trafiłeś do tej lepszej grupy:wink: Lansiarskiej
jcwpl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Niech Pixi coś napisze jak mu zj***li fele. Poszukajcie w necie bo to tylko tak ładnie wyglada na stronie. Byłem u nich kilkukrotnie i co innego mówią na początku a co innego jak przychodzi do płacenia. Nagle z ceny netto robi się brutto, coś im wypadło i trzeba tydzień dłużej czekać. ogólnie cyrk. NO dobra - jak dla mnie starczy - pada na Łucką (tym bardziej że mam blisko z roboty...) a kolor co myślicie? Walić czarny?
Buba Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Poziek pokaż mu jaki kolor miałeś oczojebny pasujący do czarnej budy
jcwpl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Poziek pokaż mu jaki kolor miałeś oczojebny pasujący do czarnej budy Nie mogę się doczekać
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Poziek pokaż mu jaki kolor miałeś oczojebny pasujący do czarnej budy Jedyny słuszny:
melman_zyrafa Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Masz jeszcze opcję na Słonecznej w Markach.. Ja tam robiłem swoje.
jcwpl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Masz jeszcze opcję na Słonecznej w Markach.. Ja tam robiłem swoje. Oooo widzisz - pokaż swoje?! ... I... niech ktoś jeszcze napisze czy tam był bo maja ładny GRAFIT na paru felgach w galerii i może to by mi przypasowało - i ceny lepsze niż reszta...
soolek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Masz jeszcze opcję na Słonecznej w Markach.. Ja tam robiłem swoje. Oooo widzisz - pokaż swoje?! ... I... niech ktoś jeszcze napisze czy tam był bo maja ładny GRAFIT na paru felgach w galerii i może to by mi przypasowało - i ceny lepsze niż reszta... Kolega też tam robił grafik do RSa, ale bardzo porządnie się przyjrzyj temu kolorkowi, bo coś mu tam zaczęli ściemniać - nie pamiętams zczegółów. Ostatecznie jednak było dobrze zrobione.
Rekomendowane odpowiedzi