Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oferta - Audi A4 - * AUTO ŚWIEŻO SPROWADZONE OD PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA * AUTO 200 % BEZWYPADKOWE - NAWET JEDEN ELEMENT NIEMALOWANY -MOŻLIWOŚĆ SPRA Znajdzie się ktoś, kto mógłby dla mnie zobaczyć ten samochód i wrzucić info czy warto jechać bo mam 350 km :kwasny:

mogę się założyć że nie ma 159tys przejechane nawet jak sprzedawca bedzie wmawiał że ma książke

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Oferta - Audi A4 - * AUTO ŚWIEŻO SPROWADZONE OD PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA * AUTO 200 % BEZWYPADKOWE - NAWET JEDEN ELEMENT NIEMALOWANY -MOŻLIWOŚĆ SPRA Znajdzie się ktoś, kto mógłby dla mnie zobaczyć ten samochód i wrzucić info czy warto jechać bo mam 350 km :kwasny:

mogę się założyć że nie ma 159tys przejechane nawet jak sprzedawca bedzie wmawiał że ma książke

Pewnie żona lekarza jeździła na zakupy i to tylko w weekendy....

Opublikowano

A to nie lepiej podjechać do aso i po vin sprawdzić?ja tak swojego sprawdziłem i sie okazał ori przebieg.

Opublikowano

A to nie lepiej podjechać do aso i po vin sprawdzić?ja tak swojego sprawdziłem i sie okazał ori przebieg.

jak w aucie cofniesz przebieg i pojedziesz z nim do aso na najprostszą wymianę czegokolwiek : typu klocki , olej ... to wbiją Ci do systemu ten przebieg który masz na zegarach i tym samym on już po kilku razach staje sięori w Polsce :D:P:P:P prosty zabieg a książkę podrobić to nie problem

Opublikowano

jak w aucie cofniesz przebieg i pojedziesz z nim do aso na najprostszą wymianę czegokolwiek : typu klocki , olej ... to wbiją Ci do systemu ten przebieg który masz na zegarach i tym samym on już po kilku razach staje sięori w Polsce :D:P:P:P prosty zabieg a książkę podrobić to nie problem

Przecież jeszcze poprzednie wpisy są z poprzednim przebiegiem :decayed:

Opublikowano

a Vagiem iidzie odkopać ori ori przebieg? bo w bmkach w kilku miejscach jest zapisywany niezależnie przebieg. jak jest w audi b6?

Opublikowano
a Vagiem iidzie odkopać ori ori przebieg? bo w bmkach w kilku miejscach jest zapisywany niezależnie przebieg. jak jest w audi b6?

vcd-es można odczytać. W bmw zapisuje się przebieg też w kluczyku :decayed:

Opublikowano
i tak powinna być piątka z przodu:wink:

:facepalm::polew: :polew: :polew: Nie no chyba nie... co jak co ale tego ile mial nalatane jak go prowadzilem to jestem pewien...

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ----------

Uwielbiam te opisy handlarzy w Polsce.... :polew::whistling:

"* ZARÓWNO TECHNICZNIE JAK I WIZUALNIE STAN IDEALNY

****LEPSZEJ I ŁADNIEJSZEJ NIE ZNAJDZIESZ---GWARANTUJE!!!!!!!!!!!***

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CUKIERECZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

A tak w ogole to 1.9 115 kucy - to nie jezdzi w ogole :grin::wink:

Opublikowano

ja też

że miał 5xxxxx km:grin:

Opublikowano
wyglinkowałem ....

ja pierdzielę, ale robota

ale wygląda zayebiście :kox:

Ja licze na ten weekend co bedzie że ogarne elegancko auto, czyli glinka, odzywka i wosk :D moze delikatny poler :naughty:

no to powodzenia

jeszcze te swirle, tego bym sie chetnie pozbyl

ale to juz recznie nie da rady, trza by maszyna poleciec .... :whistling:

Opublikowano

pany, ma ktoś jeszcze dostęp, aby sprawdzić historię audi po vinie? :embarrassed:

Opublikowano

stanley

Opublikowano

nie znam :kwasny:

Opublikowano
nie znam :kwasny:

zaproś na kolację to poznasz :polew:

Opublikowano

Panowie, orientujecie co trzeba zrobić by od właściciela drogi która zawsze uczęszczam ściągnąć kase za powstałe uszkodzenia w aucie? U mnie pod blokiem był zimą robiony wykop i teraz sa takie dziury ze sie co chwile dobija podwoziem w dziurach. najgorsze ze pod kupą piachu sa resztki płyt drogowych.. jesienia remontowałem zawieszenie a teraz znów wszytko powybijane luzy i w ogóle . Jak gdzie i do kogo się z tym udać?

Opublikowano

policja, notatka i wniosek o odszkodowanie

Opublikowano

Koledzy,

Zbieracie się we wtorek?

Zamierzam wpaść na spot, a że jestem świeży orientuje się w frekwencji...

Opublikowano

Jutro bedzie z 20 stopni. Czas zmienić miejscówkę na Promkę.

Opublikowano

Może i ja wpadnę na spota pierwszy raz. Nie miałem okazji was poznać...

Opublikowano
Jutro bedzie z 20 stopni. Czas zmienić miejscówkę na Promkę.

jak mi Karol szybko kola przełoży to pewnie przyjadę, ale na druga stronę rzeki to nie wiem... :kox: