PIXI Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Widzę że sama śmietanka siedzi w temacie , może w końcu coś się ruszy bo ostatnio to "*ujnia z grzybnią i pleśnią"
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 W temacie ruszenia się tematu wciąż temat się rozpędza.
hornet Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 może w końcu coś się ruszy chyba skóra na naplecie
PIXI Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 W temacie ruszenia się tematu wciąż temat się rozpędza. Coś się chyba wysrało ---------- Post dopisany at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ---------- może w końcu coś się ruszy chyba skóra na naplecie Nie inaczej :grin:
MAT1000 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Panowie, może jeździ ktoś Wwa-Poznań dostawczakiem lub ciężkim i by wracał z Poznania na pusto ?
Tomeks Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 POWODZENIA WARSZAWIAKI!!!.....dziś nawet Arka jest z wami:wink:
PIXI Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Czy ma ktoś z Was znajomości w szpitalu na ul.Wołoskiej ??????????
moskal Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Czy ma ktoś z Was znajomości w szpitalu na ul.Wołoskiej ?????????? ja mam kumpla w prosektorium , co trzeba ???
Baartas Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam, Niedawno przeniosłem się w Wasze rejony, dlatego chciałem się przywitać, a zarazem poprosić was o pomoc. Poszukuję dobrego mechanika w Warszawie najlepiej okolice Mokotowa, Ursynowa, który ogarnie wymianę sprzęgła za rozsądne pieniądze. Z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam
PIXI Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Czy ma ktoś z Was znajomości w szpitalu na ul.Wołoskiej ?????????? ja mam kumpla w prosektorium , co trzeba ??? O pomoc mojej chorej Mamie .... Dziś już załatwiłem dzięki . Jak się Matka lepiej poczuje ,to jej powiem jakich mam kolegów i znajomości
PIXI Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Siema , dziewczyny Góral chłopie , gdzie Ty bywasz ???? Przeprowadziłeś się , że nie ma Ciebie na spotach ... czy nadal w akademiku imprezy ???
Góral.tz Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Siema , dziewczyny Góral chłopie , gdzie Ty bywasz ???? Przeprowadziłeś się , że nie ma Ciebie na spotach ... czy nadal w akademiku imprezy ??? obecnie w górach siedzę Vitarę reperuję bo po ostatnich jazdach poleciał dyfer przedni ręczny stanął na amen okładziny się skończyły itp itd ale jutro powinienem z kanału wyjść a co tam na warszawce ? :whistling:
Olszak86 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Ja moglbym wpasc. Wysłane z mojego LG-E610
Rekomendowane odpowiedzi