TOM77 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 jak Twoja facjata wygląda w sumie tak za bardzo to nie ma na co patrzec To fakt
PIXI Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) taaaaa zawsze tak piszesz Kamyk , a kiedy Ty ostatnio na spocie byłeś ????? Adaś, musisz się poprawić, bo już zapomnieliśmy jak Twoja facjata wygląda Facjata powiadasz Kamyk mordeczko , nie przeginaj Tom , po Tobie to się tego nie spodziewałem ...... Tak na poważnie , żyję - ale zapier*ol w pracy mam ( więc korzystam bo jestem na swoim garnuszku ) . Śmietanka dzięki za troskę co ja bym bez Was zrobił Edytowane 2 Października 2014 przez PIXI
Kamyk Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Kamyk , a kiedy Ty ostatnio na spocie byłeś ????? hmmm chyba jak Kaczor byl premierem ...
Buba Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Wiecej sloikow niz warszfiakow :-D
grzesiek646 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Panowie pytanie. Potrzebuje zmienic sprezyny u siebie w b7. Wstepnie tylko tyl. Polecicie jakis dobry warsztat gdzie nie bede musial stracic pol dnia na patrzenie mechanikowi na rece ? A moze ktos z Was na warunki i umiejetnosci zeby mi zmienic ??
Kamyk Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 a poza tym, ja to na Torwar jeżdżę
Robero321 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Wiecej sloikow niz warszfiakow :-D Pozory mogą mylić
PIXI Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Kamyk , a kiedy Ty ostatnio na spocie byłeś ????? hmmm chyba jak Kaczor byl premierem ... Yebaniutki ...... Wiecej sloikow niz warszfiakow :-D Oj tam , oj tam ..... a poza tym, ja to na Torwar jeżdżę NATURLIśśśśśśśśśśśśśś .................
poziek Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 NATURLIśśśśśśśśśśśśśś ................. Only Torwar bejbe
Kendi~ Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Siema, niby nie jestem Warszawski, ale troche jednak, wiec gdzie i o ktorej sie spotykacie? Postaram sie podjechac popatrzec co macie, złapać wenę na mody
krzysztof 36418 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Siema kendi.Wtorek 19 w CH ARKADII, na poziomie -2, sektor H.
Kamyk Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 NATURLIśśśśśśśśśśśśśś ................. Only Torwar bejbe poziu jak zawsze stróżówka torwarowska opanowana 4ever
sentinell Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Panowie szybkie pytanie, mam kiere od b7, modul, tasme, kable, kompa i vaga, pomoze ktos nq spocie zmienic kiere? brak mi klucza to odkrecenia kiery
Kendi~ Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Siema kendi.Wtorek 19 w CH ARKADII, na poziomie -2, sektor H. tak wiec wpadne do Was na chwile chociaż.. do której będziecie, bo na 19 napewno się nie wyrobię. santinell, jaki tam klucz przychodzi, to jak znajde to wezmę ze sobą p.s. ma ktoś z miejscowych do sprzedania klubowe ramki na tablice, czy musze zamawiać z przesyłką? Edytowane 5 Października 2014 przez Kendi~
sentinell Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 No na zestawieniu pisze że takie coś potrzebne: - Śrubokręt torx T8 (o długości przynajmniej 7cm)- Śrubokręt torx T27- Klucz torx T55 z solidną dźwignią (lub Spline M12)- Śrubokręt ampułowy 4mm
Kendi~ Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 poszukam później w narzędziach i potwierdzę co posiadam
bongod Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Ja bym tez kiere poprawił bo troche krzywo załozylem hahaha Wymieniałem juz dwie kiery więc ja bede napewno pomoge
Kendi~ Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 No na zestawieniu pisze że takie coś potrzebne: - Śrubokręt torx T8 (o długości przynajmniej 7cm) - Śrubokręt torx T27 - Klucz torx T55 z solidną dźwignią (lub Spline M12) - Śrubokręt ampułowy 4mm http://www.directupload.net/file/d/3767/wqyezama_jpg.htm mam taki zestaw, czyli wszystko tylko torx'a mam najwiekszego 50, ale poszukam jeszcze, może znajdę
sentinell Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Super by było, byśmy zrobili moda na spocie
Rekomendowane odpowiedzi