soolek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Adaś, znalazłeś to B9 w końcu? Bije mu fajera przy określonej prędkości NIech sprawdzi hamulce, czy przypadkiem któryś nie trzyma za mocno, przednie oczywiście. Zapieczony zacisk też może powodować takie objawy.
muunv Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ma ktoś jutro czas, żeby oblukać bolonczkę mojego Audi?
PIXI Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Adaś, znalazłeś to B9 w końcu? na B10 czekam ...... Powiem tak : c**jnia z grzybnią ,pleśnią i patatajnią ...... ( nie sądziłem ,że przy takiej kwocie ..... będzie tyle problemów ) Edytowane 15 Czerwca 2015 przez PIXI
soolek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ale słyszałem, że kwota rośnie i rośnie i zaraz chyba będziemy C7 szukać. Hmmm. Adaś! Może to jest pomysł ??? Joke, of course ----------------------------- Grzesiu, sorry nie mogłem potem odebrać.
Kolkov Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Grzesiu, sorry nie mogłem potem odebrać. Loooooozik, szukałem jeszcze jakiegoś innego sklepu, ale ciężka opcja z kupnem przewodu do wody 14 mm Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
soolek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jeśli temat jeszcze aktualny, to na pewno na zaciszu są jeszcze jakieś sklepy i serwisy - Młodzieńcza/Łodygowa. Kojarzę coś takiego jak KTD http://www.ktd.waw.pl/ Kiedyś jakieś części tam brałem.
Kolkov Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Byłem w tym KTD wczoraj i lipa. Ten sklep wymiata: http://miejsce.warszawa.gazeta.pl/miejsca_warszawa/161553206/Aktom+%C5%81o%C5%BCyska+Art.+Metalowe+Tomczuk+W%C5%82adys%C5%82aw/miasto-Z%C4%85bki/p/ Węże, wężyki, rurki, rureczki, no wszystko Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
spetsnaz Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Adaś, znalazłeś to B9 w końcu? na B10 czekam ...... Powiem tak : c**jnia z grzybnią ,pleśnią i patatajnią ...... ( nie sądziłem ,że przy takiej kwocie ..... będzie tyle problemów ) Arkadia? Promka?
offtopsa Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Pany a o której ktoś będzie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ma ktoś Vcds i mógłby wziąć ze sobą? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kolkov Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ja będę po 19:30 Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Robero321 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Pany a o której ktoś będzie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ma ktoś Vcds i mógłby wziąć ze sobą? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja miałem ze sobą VCDSs i byłem już o 18 stej ale nie zaglądałem tu
Kamyk Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 a potem było ... ? https://youtu.be/G7su161Kfo4
Awra Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Cześć, chciałem zapytać regenerowaliście może turbinki u siebie w autach? Moja a4 co prawda idzie do sprzedania, ale pytam na wszelki wypadek jakby miała zostać, bo chciałem zapodać program i zawczasu lepiej się zorientować gdzie dobrze regenerują. Z turbinką nic się nie dzieje szczególnego tylko pod względem programu pytam. Mam na uwadze 3 warsztaty, które są polecane w necie. Chodzi mi o mazowieckie, żebym mógł podjechać ze starą turbawką, albo poczekać na regenerację. Zakład numer 3 jest z Oleśnicy, ale jest tam forumowy kolega który regeneruje i mówi że dobrze tam regenerują a wymiana jest towar za towar u mnie - kuriero przywozi nową a ja oddaję starą (w genesisturbo). O ceny nawet nie pytam, w przyszłym tygodniu może wydzwonię kogoś polecanego. 1. STS Turbo 2. Turbopik.pl - Pruszków 3. genesisturbo.pl - Oleśnica Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Awra
MAT1000 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jak nic się nie dzieje to robić program i się nie martwić. Jak wyjdą kwiatki podczas strojenia to wtedy dopiero można coś myśleć
Awra Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Można sprawdzić stan turbiny podpinając do kompa?
Path Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Teoretycznie po logach dynamicznych można stwierdzić czy z turbiną jest wszystko w porządku.
muunv Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Wahacze moga byc przyczyna drgania samochodu? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Path Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Wahacze moga byc przyczyna drgania samochodu? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Bardziej tuleje metalowo-gumowe w wahaczach. Jeżeli się zużyły to może dochodzić do drgań samochodu. Ewentualnie mogą to być zużyte końcówki drążków. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Path
Rekomendowane odpowiedzi