sentinell Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Pany , odpowiadam na pytania , Jestem w Maroko, nie będzie mnie dziś na złocie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tgrabowski Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Robero czy to o tym gazowniku wspominałeś ? http://www.bluelpg.pl/ Czas sie wziąść porządnie za ten gazik Pozdrawiam i miło było wszystkich poznać.
bialy986 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Frekwencja dopisała I tak trzymać :-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Robero321 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Pany , odpowiadam na pytania , Jestem w Maroko, nie będzie mnie dziś na złocie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk a no widzisz bo chłopaki przywieźli browara dla Ciebie dlatego pytałem Robero czy to o tym gazowniku wspominałeś ? http://www.bluelpg.pl/ Czas sie wziąść porządnie za ten gazik Pozdrawiam i miło było wszystkich poznać. Nie to nie ten mówiłem o tym https://www.google.pl/maps/place/Eko-Auto.+Kruszewski+A./@52.3917831,20.9320528,19z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x23e96242491e2925
Ksiadz Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Dzień dobry. Panowie, Panie, zna ktoś firmę ____________________________________ TRUCK-EXPERTS.PL Sp. z o.o. ul. Kresowa 9a, 04-206 Warszawa tel. +48 609 271 125 [email protected] www.truck-experts.pl Chciałem kupić coś większego od nich, zapłata przez internet więc sprawdzić musze czy wszystko jest ok. Pomoc mile widziana, może być na PW. Dziękuję i pozdrawiam
sentinell Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 1.) offtopic 2.) sprawdź wpis w ewidencji 3.) krd - sprawdź czy nie wiszą komuś 4.) niech ktoś podjedzie i ci zapłaci w twoim imieniu , proste Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ksiadz Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Wiem ze OT, dlatego sorry ale jesteście z Wawy, więc szukam pomocy. A nóż ktoś z Was robił tam zakupy, zna ich.
Robero321 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Firmy nie znam ale wpisy w KRS ie dość dziwnie wyglądają Przez 2 lata działalności 7 zmian w KRSie dwie zmiany nazwy firmy tak samo lokalizacje może to nic nie znaczyć albo np. że poprzez zmiany uciekają od czegoś.. Poza tym ich kody PKD ( 70,22.Z ) ni jak się mają do sprzedaży jakichś urządzeń ten kod dotyczy doradztwa w zakresie prowadzenia działalności a NIE sprzedaży
Ksiadz Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Firmy nie znam ale wpisy w KRS ie dość dziwnie wyglądają Przez 2 lata działalności 7 zmian w KRSie dwie zmiany nazwy firmy tak samo lokalizacje może to nic nie znaczyć albo np. że poprzez zmiany uciekają od czegoś.. Poza tym ich kody PKD ( 70,22.Z ) ni jak się mają do sprzedaży jakichś urządzeń ten kod dotyczy doradztwa w zakresie prowadzenia działalności a NIE sprzedaży No właśnie o to mi chodziło, by ktoś coś sprawdził, pomógł skoro jest na miejscu. Ja siedzę już bardzo długi czas poza Polską i nie bardzo się orientuję co i jak. Czy ewentualnie ktoś, odpłatnie mógłby zajechać tamdo siedzimy i zobaczyć jak to wygląda. Chciałem kupić u nich wózek, może dwa z narzędziami, wysłali mi ofertę na moje zapytanie, dość dobra cena ale wiadomo, nie chciałbym kasy stracić.
Robero321 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Trochę daleko bo mam do nich koło 40 kilosów. Zadzwoń do nich w poniedziałek i umów się na wtorek że chciał byś zobaczyć towar we wtorek. Będę we wtorek trochę jeździł po Warszawie to mógłbym Ci podjechać i obejrzeć jak to wygląda łącznie z towarem. Chyba ze ktoś może ma bliżej ?
Ksiadz Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Trochę daleko bo mam do nich koło 40 kilosów. Zadzwoń do nich w poniedziałek i umów się na wtorek że chciał byś zobaczyć towar we wtorek. Będę we wtorek trochę jeździł po Warszawie to mógłbym Ci podjechać i obejrzeć jak to wygląda łącznie z towarem. Chyba ze ktoś może ma bliżej ? Super, tylko sam towar jest na zamówienie, bo kosztuje troszkę dużo i nie trzymają tego tylko sprowadzają od producenta.
Robero321 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Czyli firma tak naprawdę może się mieścić w prywatnym mieszkaniu typu kawalerka a towar od producenta zamawiają i wysyłają bezpośrednio do klienta. W takim przypadku odwiedzenie ich nic nie da i nie powie o tym czy firma to nie firma krzak. Trzeba szukać opinii w sieci...
Ksiadz Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Aha, rozumiem... Dobra, to trzeba spróbować inaczej to załatwić wobec tego. Dziękuję za zainteresowanie i pomoc :-)
MAT1000 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Osobiście często korzystam z tego:
Ksiadz Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 No nie wygląda to za profesjonalnie :-/
MAT1000 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Pewnie pośredniczą, Ty zamawiasz, oni zamawiają a wysyłka bezpośrednio do Ciebie.
Path Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Bardzo prawdopodobne. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi