Kolkov Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Opublikowano 10 Lutego 2017 No właśnie nie wiem. Ale tak, będę leciał swoim na pewno. A z kim to jeszcze nie wiem. Z Kołkiem gadałem ale na razie brak kontaktu. Więc we wtorek zobaczymy. Jeszcze jednego swojego kumpla namawiam i się zaraz okażę. Na razie oficjalnie lecę sam. Ja jestem chętny jakby co Mam lekkie urwanie pupy w robo, stąd brak kontaktu. A ramki w bagażniku Wysłane z mojego XT1562
Kosmita Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 ok dzięki. To się zgadamy we wtorek. Ja zobaczę w sobotę czy ten mój kumpel leci. Jak nie, to zmieścimy się wszyscy. Tyle, że z tyłu będzie ciasnawo w trójkę chyba, że jakieś chude Panie będą heh. W końcu to A4
musti Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Godzinę temu, Kosmita napisał: ok dzięki. To się zgadamy we wtorek. Ja zobaczę w sobotę czy ten mój kumpel leci. Jak nie, to zmieścimy się wszyscy. Tyle, że z tyłu będzie ciasnawo w trójkę chyba, że jakieś chude Panie będą heh. W końcu to A4 Jak coś to daj cyna na PW . Zmieścimy się w 4 osoby na luzie w końcu B9 nie jest aż takie ciasne
Kosmita Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) A bedzie ktos z waszej 5-ki na spocie we wtorek? W 5 osob z bagazami, jak beda duze bedzie ciezko.. jak mniejsze to na styk.. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Kosmita
musti Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Na kilka dni to małe torby Teraz nie bo każdy na wyjeździe
Kosmita Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Ja tez raczej nie. Za tydzien będę jak Kołek mi ramki przywiezie
mariusz-jagi Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Dziś mecz he he Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
STEWIE Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam, czy ktoś z was dysponuje vagiem i mieszka w okolicach grochowa tak żeby podłączyć moją B6, biedna marznie i nie chce zapalić. Za pomoc oczywiście będzie zacna buteleczka ;).
Kolkov Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Opublikowano 21 Lutego 2017 Będę, nawet za parę minut... No może paręnaście Wysłane z mojego XT1562
Kosmita Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Kto dzisiaj będzie na spocie :)? Z Kołkiem planujemy pierwszy raz rezać B9-ke wiec będzie się działo :)))) heh Edytowane 28 Lutego 2017 przez Kosmita
mashet Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 31 minut temu, Kosmita napisał: Kto dzisiaj będzie na spocie :)? Z Kołkiem planujemy pierwszy raz rezać B9-ke wiec będzie się działo :)))) heh Ja może wpadnę, bo już dawno chciałem zobaczyć tę B9, ale jakoś się nie udało Co Ty chcesz tam dokładać?
Kosmita Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 1 minutę temu, mashet napisał: Ja może wpadnę, bo już dawno chciałem zobaczyć tę B9, ale jakoś się nie udało Co Ty chcesz tam dokładać? heh wpadnij to zobaczysz
olusem Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Dajcie jakiś namiar gdzie jeździcie na przeglądy w Warszawie.. Tak aby nie robili jakiś problemów, oczywiście z autem wszystko w porządku
mariusz-jagi Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Jak auto w porządku to na każdej stacji będziesz miał wynik pozytywny [emoji16]Mój ostatnio na Migdałowej był badany przez prawie godzinę, pełne oględziny zaliczył i nawet analiza spalin była zrobiona [emoji108]i wyszło OK. OP3
bongod Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Na radiowej koło WATu tylko hamulce sprawdzają Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi